avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare CIM - model cadru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare CIM - model cadru

Buna ziua,

Referitor la modificarile aparute la modelul cadaru a CIM,
a. Art. F - atributiile postului
b. art M, lit. c1 - obligatia angajatorului de a informa angajatul cu privire la obligativitatea de a adera la un fond de pensii pilon II
c. obligatia de a informa salariatul cu privire la procedurile de utilizare a semnaturii electronice (CM - art 17, alin. 3 lit o)

1. Este necesara incheierea unor AA pentru toate contractele deja existente, in care vor fi inserate punctele a-c de mai sus?

2. Chiar daca nu este utilizata semnatura electronica, va fi necesara inserarea acestei mentiuni? (ex: CIM lit. L - Alte clauze, lit e) procedurile privind utilizarea semnăturii electronice avansate sau semnăturii electronice calificate însoțite de marca temporală electronică sau marca temporală electronică calificată și sigiliul electronic calificat al angajatorului: părțile nu vor utiliza semnătura electronică.)

Multumesc
Ultima modificare: Marți, 27 Iulie 2021
AndradaCristu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:28, 28 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt corecte ambele variante. ...eu as merge pe a doua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, referitor la noile prevederi legislative privind semnarea ... luminita29 luminita29 Buna ziua, Referitor la noile prevederi legislative privind semnarea electronica a documentelor. Am inteles ca trebuie sa implementam in regulamentul intern ... (vezi toată discuția)
Oug 36/2021 semarea electronica a documentelor de munca alexandra.iancu alexandra.iancu Buna ziua! Prin OUG 36/2021 se introduce faptul că părțile pot opta să utilizeze la încheierea contractului individual de muncă/actului adițional la ... (vezi toată discuția)
Semnatura in word pe contract de munca - este valabila? Catalin9871 Catalin9871 Buna ziua, Recent am primit o oferta de angajare. Angajatorul mi-a spus ca nu este nevoie sa vin pentru semnarea contractului. Mi-a spus ca imi vor trimite ... (vezi toată discuția)