avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dețin un CMD(cabinet medicina dentară).Pe perioada ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dețin un CMD(cabinet medicina dentară).Pe perioada CCC voi ...

Dețin un CMD(cabinet medicina dentară).Pe perioada CCC voi primi indemnizația calculata in funcție de încasările pe acest CMD., Dacă pe perioada CCC ma angajez la in alt cabinet stomatologic,unde sunt angajata ca medic specialist ,part-time,veniturile mele anuale sunt mai mici de 6000 ron,pierd indemnizația de CCC?
Cel mai recent răspuns: ana_maria_purecel@yahoo.com , utilizator 17:43, 5 Februarie 2022
Buna seara!Ma aflu intr-o mare dilema.Va prezint pe scurt problema mea: dețin un pfa(cabinet medicina dentară) ce a realizat venituri in ultimele 12 luni in urma unui contract de colaborare cu clinica stomatologica X. Întrebările mele sunt următoarele:
1. Daca pe perioada concediului de creștere al copilului devin angajat tot al clinicii stomatologice X, cu un salariu mai mic de 6000 ron /an,pierd indemnizația de CCC?
2. Dacă angajarea mea la clinica X, implica pierderea indemnizației de CCC ,este posibila angajarea mea la un alt pfa sau SRL (cu salariu mai mic de 6000 ron/an )ce se afla in colaborare cu clinica X,fără ca eu sa pierd indemnizația de CCC?
Multumesc!
Ce activitate aveti suspendata pe durata CCC?
Dețin un cabinet medicina dentară,profesia fiind de medic dentist
Activitatea de medic dentist iar pe perioada ccc ,ca angajat,tot in aceasta funcție as vrea sa ma intorc


Cornel Vasile a scris:

Ce activitate aveti suspendata pe durata CCC?

As putea ,va rog sa primesc un răspuns?Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație + salariu de 500 ron/luna Marcia18 Marcia18 Exista posibilitatea sa am și salariu de 500 RON pe luna și sa iau și indemnizația?? Pentru ca nu vreau sa pierd indemnizația pt 500 de RON. (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament pe perioada concediului de crestere copil Letutza Letutza Buna ziua, As dori sa stiu, daca sunt in concediu de crestere copil si doresc sa inchiriez un apartament pentru care o sa iau o anumita suma. Este posibil sa ... (vezi toată discuția)