Sunt intr-o situatir disperata si am nevoie de sfaturi legale de la cineva in masura sa mi le dea . Sotul meu are un copil dintr-o relatie extraconjugala copil pe care l-a recunoscut dar nu s-a facut nici un test de paternitate . Dupa modul in care au decurs lucrurile in ultima perioada , am descoperit ca ea a mintit in mai multe privinte referitor la copil si ma indoiesc ca e copilul sotului meu . Ce oportunitati legale am pentru a face un test adn tinand cont ca sotul meu nu vrea acest lucru ? Multumesc
Din neglijenta sau lipsa de interes a imbolnavit copilul dandu-i in loc de ceai debridat si as vrea sa stiu daca o asemenea fiinta poate fi numita mama . Daca e copilul sotului meu vreau sa il crestem in siguranta si sa ii oferim dragoste si nu stiu ce sa mai fac , ajutati-ma !
Sfatul meu este ca pentru liniste dvs. sufleteascadar si pentru a-l determina pe sot sa faca acest test in mod legal...este sa obtineti de la copil cateva fire de par capilar, luati si de la sot si mewrgeti la o clinica privata si sa va spuna daca au acelasi ADN. In functie de rezultat..., respectiv daca testul ADN arata ca minorul nu este copilul sotului atunci sigur il veti convinge pe sot sa formuleze o actiune in tagaduirea paternitatii . Urmarea fireasca va fi ca Dvs. sa aveti o familie linistita si sa scapati de acesta situatie neplacuta.
Sigur, poate exista si celata varianta...ca minorul sa fie copilul sotului.
In acest caz , avand invedere faptul ca doriti ca acest copil sa il credteti in siguranta si sa ii oferiti dragoste, va recomand sa-i sugerati sotului sa solicite instantei reincredintarea minorului. Astfel veti fi o familie fericita cu copilul sotului alaturi de Dvs.
Va doresc succes si sa auzim de bine!
M-am gandit la aceasta varianta dar nu pot obtine fire de par de la copil fiindca nu am nici o posibilitate sa ma apropii de el . Din acest motiv caut solutii legale sa incep o actiune impotriva acestei femei . Multumesc .
buna ziua!
de ce nu discutati mai bine cu sotul dvs?!
explicati-i temerile dvs, si paote de comun acord ajungeti la un consens.
daca este sau nu copilul sotului dvs, doar un test ADN va poate edifica.
dar din relatarile dvs rezulta ca sotul dvs a recunoscut acest copil, faptul ca dvs aveti dubii cu privire la paternitate... este altceva.
Despre paternitate
Calin2130
Buna ziua.Speta este in felul urmator:
Femeia are o relatie amoroasa si ramane insarcinata cu respectivul,dar afla dupa ce nu mai sunt impreuna.Copilul este ... (vezi toată discuția)