avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ajutor !
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ajutor !

Sunt intr-o situatir disperata si am nevoie de sfaturi legale de la cineva in masura sa mi le dea . Sotul meu are un copil dintr-o relatie extraconjugala copil pe care l-a recunoscut dar nu s-a facut nici un test de paternitate . Dupa modul in care au decurs lucrurile in ultima perioada , am descoperit ca ea a mintit in mai multe privinte referitor la copil si ma indoiesc ca e copilul sotului meu . Ce oportunitati legale am pentru a face un test adn tinand cont ca sotul meu nu vrea acest lucru ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ana23978 , utilizator 21:00, 27 Ianuarie 2010
5 luni si jumatate
Eu ma gandeam la o actiune legala impotriva ei , hartuire de exemplu , ca ma tot insulta prin mesaje ma ameninta ca ma distruge si tot felul de chestii care nu imi pica bine .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare paternitate ContSters77134 ContSters77134 Buna ziua, Am nevoie de un sfat. Am un copil nascut in noiembrie 2008, tatal biologic fiind din afara casatoriei, la nastere copilul a primit totusi numele ... (vezi toată discuția)
Despre paternitate Calin2130 Calin2130 Buna ziua.Speta este in felul urmator: Femeia are o relatie amoroasa si ramane insarcinata cu respectivul,dar afla dupa ce nu mai sunt impreuna.Copilul este ... (vezi toată discuția)
Tagada paternitatii ramona_moraru ramona_moraru Buna ziua, Va rog sa imi spuneti care sunt conditiile pentru promavarea unei actiuni in tagada paternitatii. Mentionez ca perioada conceptiei copilului este ... (vezi toată discuția)