avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expertul parte nu a participat la efectuarea ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expertul parte nu a participat la efectuarea expertizei. Poate ...

Expertul parte încuviințat de instanta nu a participat la efectuarea expertizei.
Este vorba de o expertiza topografica și s-au făcut măsurători în teren, la care dl expert parte nu a participat. A motivat probleme familiale, susținând ca a măsurat terenul anterior expertizei actuale, la expertiza efectuata anterior (expertiza care a fost anulata). Poate formula opinii, obiectiuni, raport de expertiza separat, etc?
Ultima modificare: Miercuri, 24 Noiembrie 2021
Annett, utilizator
Cel mai recent răspuns: Annett , utilizator 21:48, 25 Noiembrie 2021
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatre expertiza - expert consilier SorinIo SorinIo Acum ceva timp am fost numit de instanta ca expert contabil intr-o cauza penala. Am facut lucrarea si acum trebuie sa o aduc la cunostinta expertilor ... (vezi toată discuția)
Expertiza extrajudiciara ContSters315143 ContSters315143 Daca refuz o expertiza tehnica extrajudiciara, pentru ca nu mi se pare subiectiva, pot fi totusi de acord cu propunerea expertului (care a facut-o) in ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila judiciara petre popescu petre popescu La un procesc penal s-a efectuat o expertiza contabila in vederea existentei sau nu a unei datorii banesti. Am cerut un expert consilier, mi s-a ... (vezi toată discuția)