avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna ziua. o problema... am divortat la notar, am un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua. o problema... am divortat la notar, am un baiat de ...

buna ziua. o problema... am divortat la notar, am un baiat de 13 ani, avem scris in actele de divort custodie comuna, platesc pensie alimentara. baiatul are domiciliul cu mama sa. puna acum 2 luni venea baiatul pe la mine la sfarsit de saptamana ca asa avem programul de vizita. de 2 luni jumate nu mai stiu nimic de copil, is blocat pe telefonu copilului. nu raspunde la telefon nici la mesaje. copilul cand a fost la mine mi a spus ca nu o sa l mai lase maica sa sa ma mai vada. ieri am sunat o pe mama sa si mi a spus ca copilul nu vrea sa mai vorbeasca cu mine si nici sa ma vada. pe urma ma sunat copilul si mi a spus ca nu vrea sa vorbeasca cu mine si nici sa ma vada. problema e ca avem un program de vizita stabilit la notar. copilul i santajat si pus de maica sa sa zica ca nu vrea sa mai aibe nici o legatura cu mine. pe tel copilului is blocat acuma. si maica sa nu raspunde la telefon. copilul are 13 ani ,stiu sigur ca i pus sa minta. am fost acum o saptamana in timpul programului de vizita, am sunat la interfon,sa mi vad copilul, nu mi a deschis nimeni, erau acasa ca i am auzit fiind deschis geamul. doamna vrea sa monteze copilul impotriva mea sa nu mai aibe legaturi cu mine. ce as putea face? unde sa apelez? inca o data am divortat la notar, am program de vizita, platesc pensie alimentara. multumesc frumos.
Și politia ce sa facă?
Nu prea are cu ce sa va ajute poliția, pt nerespectarea masurilor de incredintare puteati face plangere doar daca aveati o hotarare judecătorească. Si daca aveati, nu prea se baga ei.
La politie puteti face plangere pt disparitia copilului, daca nu stiti de el.
Pentru executarea convenției, apelati la executor.
Nu este competenta politia să intervină în astfel de situatii.Solutiile au fost prezentate mai sus executor,DGASPC ,strangeti prrobe trimiteți mail,mesaje sms whatsapp prin care i solicitați fostei să vă permită sa vedeți copilul etcetc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului denis95 denis95 Buna! Sunt divorțat de mama copilului meu meu,iar mama nu respecta orarul de vizită stabilit,nu ma lasa sa imi vad copilul de aproximativ 3 luni,o sun si nu ... (vezi toată discuția)
Nerespectare program vizita minor si conditii abuzive CostinIancu CostinIancu Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie si va rog sa ma ajutati cu un sfat: - am program de vizita minor stabilit prin conventie la notar astfel: ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea hotararii judecatoresti stilldanutza stilldanutza buna ziua.cumnatul meu a fost casatorit,in urma casniciei are un baietel de 6 ani.acum sunt divortati.in urma divortului copilul trebuie sa stea cu mama lui,la ... (vezi toată discuția)