avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! Am primit o executare silita cu poprire pe ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! Am primit o executare silita cu poprire pe salariu ...

Buna ziua!
Am primit o executare silita cu poprire pe salariu la locul meu de munca. In termen de 15 zile am contactat un avocat și am făcut contestație. Astăzi m-au sunat de la serviciu că acum pe data de 12 deja mi se retine din salariu 1/3. Ce mai pot face? Menționez sa executarea silita se dezbate pe o extindere de card cu suma de 5000 din anul 2014 deci este prescrisă
Va mulțumesc daca mă puteți ajuta!
Cel mai recent răspuns: alexandra1962 , utilizator 09:29, 19 Ianuarie 2022
motivati instantei ... cu toate plus cereti ajutor judiciar sa platiti taxa judiciara in rate ... ca daca vi se aproba este de ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Efectele suspendarii executarii silite. refuzul executorului de a ridica poprirea pe salariu DanRo DanRo Preambul: credit neplatit din 2006, evident prescris, executare silita cu poprire pe conturi si salariu, contestatie la executare, suspendare executare ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit neplatit din 2007 radianachim radianachim in anul 2005 am incheiat un contract pentru un card de credit la eurolline in valoare de2000 ron ,din anul 2007 am intrat in inposibilitate de plata ,iar acum ... (vezi toată discuția)
Comunicare poprire bej - nu exista decizie/dosar la judecatorie Notsure Notsure Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: daca cineva primeste o notificare de poprire de la BEJ, pentru un credit facut in anul 2005, ... (vezi toată discuția)