avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca neinregistrat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca neinregistrat

Buna seara .La finele anului trecut am solicitat ITM-ului un extras din revisal fiind angajata unui cabinet medical cu 4 ore.Contractul de munca cu respectivul cabinet nu se regaseste in revisal.Contabila firmei mi-a trimis o copie dupa revisal in whatsapp in care apar cu contract de munca activ.Este posibila o greseala din partea ITM-ului?Sau angajatorul a transmis revisalul apoi l-a declarat"eroare" si l-a sters
Cel mai recent răspuns: lioara44 , utilizator 13:03, 3 Februarie 2022
Administratia Financiara nu are nicio legatura cu inregistrarea contractului.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are cu inregistrarea contractului, dar cu contributiile aferente contractului da, Cum amintea cineva mai sus online se poate solicita D112, daca ai cont, cred ca prezenta fizica la ANAF nu prea ajuta in aceasta perioada. Eventual , daca aveti abilitati in folosirea unui calculator, puteti solicita de acasa crearea unui cont la Anaf
Nu are relevanta situația contributiilor, dacă c.i.m. nu este înregistrat.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ai cont pe websiteul Casei Nationale de Pensii Publice, poti accesa datele referitoare la platile facute de toti angajatorii pentru care ai lucrat, incepand cu 2001, aferente pensiei - CASS. Datele respective le poti accesa pe pagina lor de internet - www.cnpp.ro, insa mai intai trebuie sa iti deschizi contul si sa il activezi (completezi la ei un formular si trebuie mers la Casa de Pensii locala cu CI in original).
Ce treba are contul pe CNPP cu "Contract de munca neinregistrat"???

Alte discuții în legătură

Itm, anaf, cnas si cnpp isi pot interoga intre ele bazele de datele? cyan cyan O autoritate a statului poate interoga baza de date cu contributiile platite de angajatori si care este gestionata de alta autoritate a statului? ANAF-ul, ... (vezi toată discuția)
Contract de munca nedeclarat in revisal mototo mototo Angajatorul a incheiat pentru un salariat , incepand cu 01.11.2013 contract de munca cu timp partial pe durata nedeterminata . Contractul a fost ... (vezi toată discuția)
Infiintez pfa, ce datorii salariale am MOCANU DOINA MOCANU DOINA Buna dimineata, Incepand cu luna ianuarie 2014, infiintez un cabinet. Voi avea si o salariata. Va rog sa-mi spuneti, care sunt \\"pasii\\" pe ... (vezi toată discuția)