avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Salut. Am 25 de ani. Sunt impreuna cu prietena mea dea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Salut. Am 25 de ani. Sunt impreuna cu prietena mea dea cam 3 ...

Salut.

Am 25 de ani. Sunt impreuna cu prietena mea dea cam 3 ani. Timp de 2 ani si jumatate am facut actul sexual protejat. Dupa ce am verificat daca amandoi suntem bine-sanatosi, ne-am decis sa incercam si neprotejat (numai in zile in care infertila, si numai cu metoda "pull out", ambele fiind strasnic respectate).

Am discutat, bineinteles, ce sa facem in cazul unui eveniment nedorit. Decizia a fost unanima: In caz ca se intampla sa ramana insarcinata, avort direct, fara discutii.

Nedoritul, s-a intamplat, fara sa fi facut eu vreo nevruta, ca si barbat. Acum, prietena mea s-a intors la 180 de grade.

Bineinteles, scriu aici deoarece nu sunt pregatit pentru a avea un copil. Inteleg ca legislatia la noi e mai ca in "toate statele civilizate", anume, desi amandoi am vorbit o treaba, acum ca suntem in situatia despre care am discutat, ea are toata puterea. Nu am sa discut propia opinie, anume despre cat de nedrept este aceasta metodologie. Sunt aici numai sa va intreb pe dumneavoastra:

Exista vreo cale din a ma proteja legal? De exemplu, sa nu recunosc copilul, sa nu platesc intretinerea lui samd.

Mai de graba ma mut in Mexic si in schimb numele in Fernando, decat sa platesc pentru ceva ce am decis amandoi cu consimtamant si intelegere, ca nu va avea loc.

Multumesc anticipat!
Cu siguranta, atunci cand mintea vi se va mai coace, va va fi rusine pentru vorbele acestea. Peste vreo 15 ani, o sa le regretati. Intr-un fel, bravo mamei pentru curaj! In conditiile in care se va supune oprobriului celor din jur, fiind pusa in postura de a creste singura un copil (misiune foarte grea in vremurile astea)... Dar, mama tot mama e. Tatal isi da seama mai tarziu ca e tata...Ma indoiesc ca va veti razgandi. Incercati totusi sa stati prin preajma copilului. Sa cresti fara tata, lasa urme pentru toata viata si iti afecteaza negativ personalitatea, iremediabil.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Don Fernando, e o vorba: în frâne și în femei să nu te încrezi! Nu-ti foloseste la nimic, dar sa stii ca milioane de romani au venit pe lume cum va veni si copilul tau, din greseala!
Mihai_D2, pedofili, milionari, sexagenari.. va recomand calduros sa consultati un psiholog, ca se pare ca aveti mari traume legate de nasterea dvs! Majoritatea femeilor fac copii pt ca asta vor sa faca! Nu ii fac sa ii vanda pedofililor, si nu ii fac sa prinda milionari. Viitorul tatic nici nu e milionar:))) sexagenar nici atat! Cat despre custodie…siiigur o sa o primeasca. Mai ales ca mama nu e de incredere ca nu a facut avort:))))))
Subscriu! Dar sa si glumim putin, descretind fruntea. Vreau sa aduc la cunostinta impricinatului ca si legendarul Bula a venit pe lume din pana de cauciuc.

DlGoe a scris:

Don Fernando, e o vorba: în frâne și în femei să nu te încrezi! Nu-ti foloseste la nimic, dar sa stii ca milioane de romani au venit pe lume cum va veni si copilul tau, din greseala!

Ultima modificare: Miercuri, 30 Martie 2022
ibn, utilizator
Stim, stim....femeia v-a pacalit, iar dvs nu v-a placut deloc. A fost misto fara prezervativ.
Dvs sunteti barbatul trofeu, pe care nenorocita aia vrea sa puna mana.
Era normal ca femeia sa se schimbe. Cum v-ati asteptat sa fie lucrurile in perspectiva?
Sex- sarcina- avort, sex- sarcina- avort si tot asa.
Iar aia...cu picioarele-n sus pe la doctori, cu sangerari, rani pe col, risc de infectii si de infertilitate, la avorturi fara numar, E foarta fain sa ai pretentii si drepturi pe corpul si sanatatea altuia.
Pentru ca intr-o zi va veniti acasa si sa ii spuneti ca nu mai merge si ca plecati in Mexic.
Foarte frumos ! Mama dvs v-a educat minunat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relație pasageră, urmată de o posibilă sarcină nedorită de partener și de hărțuire. cum poate evita tatăl să-și exercite drepturile și obligațiile de părinte? ContSters461809 ContSters461809 Salut, Am decis sa am o relatie cu o colega de munca, imediat dupa divortul meu. I-am zis ca incercam si vedem ce iese. Eu eram depresiv, mersesem la ... (vezi toată discuția)
Cine decide dacã face avort ? m1ha1g m1ha1g Mama vrea să păstreze copilul, tatăl însă nu vrea. Sau invers. Cine e cel care decide ? Ce se întâmplă mai târziu ? Se plătește pensie ... (vezi toată discuția)
Sarcina nedorita de tata dunncan dunncan Buna ziua , ce sa intampla in cazul unei sarcini survenite in urma unei aventuri sexuale , si madama respectiva vrea sa o duca mai departe desi eu nu sunt de ... (vezi toată discuția)