avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... In bloc sunt 25 apartamente.Un arab si cei 5 copii ai ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

In bloc sunt 25 apartamente.Un arab si cei 5 copii ai lui au ...

In bloc sunt 25 apartamente.Un arab si cei 5 copii ai lui au 14 apartamente.La fiecare sedinta ei au majoritatea si noi (11 voturi) nu avem nici o putere. El a pus portari salariati, femeie de sevici,administratora,presedinta si cenzora cu salarii mari.De fapt vrea sa nu suportam cheltuielile de intretinere ca de exemplu cand nu locuieste nimeni in apartament se plateste 600 lei/luna de vara.Asta insemnand doar salarii. Scara este intr-o zona buna si intentia lui este de a cumpara toate apartamentele pentru a face scara de hotel. Este o lege prin care daca cativa locatari nu au bani sa suporte aceste cheltuieli sa dam asociatia in judecata? Va rog un raspuns !
Ultima modificare: Vineri, 8 Aprilie 2022
ELY63, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De ce nu ? S-ar tăia nodul gordian ! N-ar mai fi probleme de tranșat !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii 2016 pentru contract de mandat asociatie de proprietari emaio emaio Buna ziua. As dori sa stiu ce contributii se platesc in 2016 pentru contractele de mandat pentru o asociatie de proprietari, pentru presedintele asociatiei, ... (vezi toată discuția)
Salariu presedinte bloc Lavinia15 Lavinia15 Buna seara, Presedintele de bloc are un salariu de 500 ron luna , trebuie sa aiba un contract de munca sau nu la munca prestata? Este legat ca sa beneficieze ... (vezi toată discuția)
Nesocotirea unei decizii a comitetului executiv al asociaţiei de către preşedinte asd1 asd1 Ce putem face dacă un preşedinte de Asociaţie de Proprietari nesocoteşte o Decizie a Comitetului Executiv (format din 6 membri plus preşedintele) în care ... (vezi toată discuția)