avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
nu-l mai vreau vis prioritar...
Valentinaqq a scris:

nu-l mai vreau vis prioritar...

Aici iti dau dreptate sunt atatea lucruri pe care le poti face nu trebuie sa ne agatam numai de unul, dar cand esti asa de aproape as zice ca e pacat sa renunti(oricum cred ca iei acuma)
Uite cum incurajez posibila concurenta:))

MayeMaye a scris:

anais_anais a scris:

si eu sunt optimista, desi a fost cineva pe aici care a tot spus ca au fost foarte usoare subiectele, eu raman la parerea mea ca au fost cu grad mediu si ridicat de dificultate, foarte putine intrebari fiind clare, deci usoare. si nu spun asta ptr ca nu am invatat, dimpotriva am invatat de dimineata pana seara timp de 10 luni, din mai multe manuale in paralel, plus spete si grile

Offf....de unde luati voi atata energie si timp sa invatati atatea ore? Ca mie nu imi ajunge efectiv timpul.....nu mai stiam cum sa fac....

eu sunt avocat (pe cont propriu) si nu am mai profesat, am stat efectiv acasa.
ptr valentinaqq: am participat la examenul acesta, dar nota mea este tot la limita, intre 7,95 si 8,05. si eu am teama ca nu am completat corect cerculetele, ptr ca nu m-am mai verificat si tin minte ca mai erau 12 minute si intrasem intr-o panica...
Ultima modificare: Luni, 29 Martie 2010
anais_anais, utilizator
.................ufff!!!!!!!!!!!!!
Si foarte bine faci ca o incurajezi desi ii dorim sa ia acum examenul.
Partea cu copilul da este foarte importanta. Insa imi permit sa iti dau un sfat, daca cumva nu vei intra acum, sa nu te ascunzi in spatele ideei de a face un copil pt ca tot nu vei fi multumita si fericita decat pe jumatate.
Eu am copiii facuti si simt ca nu sunt implinita in totalitate profesional, asa ca in toamna incerc si eu.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)