blue ray a scris:
doctorul jude a scris:
Conform statisticilor si gradului sporit de dificultate al concursului din 21.03.2010 nu vor fi ocupate toate posturile scoase la concurs atat pentru judecatori cat si pentru procurori, astfel incat apreciez ca se va promova concursul si cu nota 7,00. Succes!
Hai sa fiu io iar "ăla rău" :D
Domnule doctor, mă-ndoiesc profund de diagnosticul exprimat. Nu mă bazez pe statistici, mă bazez pe propriile simţuri şi criterii de evaluare.
Iau în calcul şi varianta potrivit căreia dumneavoastra nu vorbeati serios, iar afirmaţia dumneavoastră era o simpla incercare de a mentine optimismul debordant afisat in ultima vreme pe forum. Dacă-i aşa, vă rog să mă ignoraţi.
Oarecum off-topic: Durerea nereuşitei e direct proporţională cu înălţimea aşteptărilor.
Cu scuzele de rigoare, nu vreau să vă stric atmosfera, încerc doar să vă menţin cu picioarele pe pământ. Un pic de realism nu strică.
Weekend plăcut tuturor.:coffee:
Domnule blue ray, v-ati exprimat scepticismul in legatura cu previziunile mele, desi stiinta statisticii se ocupa cu studiul laturii cantitative a realitatii si, folosind calculul probabilitatilor, poti descifra tendintele fenomenului studiat.
Datele la care am avut acces pe forumul dv., insuficiente ca volum dar relevante sub aspectul dificultatii concursului in comparatie cu cele anterioare si rezultatele acestora m-au condus la concluzia ca se va promova prezentul concurs cu nota 7,00 si nu cu nota 7,15 conform rezultatului oficial.
Eroarea mea este scuzabila.
Previziunile bazate pe propriile simturi si criterii de evaluare sunt rupte de realitatea exprimata prin studiul statistic al fenomenului dar ingaduitoare pentru persoana implicata in concursul al carui rezultat il asteapta. Eu nefiind implicat in acest concurs, ca judecator cu experienta mi-am permis interventia anterioara. Felicitari celor care au luat concursul si scuze pentru cei clasati sub nota 7,15. Demnitatea de judecator nu se poate compara cu o alta demnitate.