avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
reddevil a scris:

Valentinaqq a scris:

Vă recomand grilele şi speţele de la HAMANGIU 20008-20009 Penal/Procedură Penală...sper să nu greşesc autorii: Crişan şi Damian/ judecători Bucureşti
Din păcate le-am luat destul de târziu şi doar le-am răsfoit...sunt grile şi cauze de la ICCJ sub formă de speţe, dar cu răspunsuri detaliate.....seamănă cu genul celor date în nov 2009 şi martie2010.

Pentru civil ceva asemanator stii ?

Poate cristuş...nu am memoria numelor...v-am zis că nu ştiu bine autorii.... din păcate, pentru civil şi procedură civilă nu ştiu ce să vă spun...
La pr civila cred ca am "gasit" ceva bun : M.Ciobanu/C.Briciu/C.Dinu- Indreptar pt seminare si examene.Insa civilul a ramas descoperit la mine din pct. asta de vedere al cartilor de grile/spete .:(Daca poate cineva sa-mi recomande ceva bun ii sunt recunoscator :worthy:
carmen_miron a scris:

Doamna judecator Valentina Mateescu - pt ca sunt sigura ca restul va decurge cum trebuie, te rog sa mai aloci cateva minute pt noi din cand in cand in lunile ce urmeaza.
Restu spor la treaba. Nu va lasati fratilor ca tre sa fie si pentru noi un loc =D>

Cu drag!...
Valentinaqq a scris:

carmen_miron a scris:

Doamna judecator Valentina Mateescu - pt ca sunt sigura ca restul va decurge cum trebuie, te rog sa mai aloci cateva minute pt noi din cand in cand in lunile ce urmeaza.
Restu spor la treaba. Nu va lasati fratilor ca tre sa fie si pentru noi un loc =D>

Cu drag!...

Referitor la id eu m-am simtit un pic aiurea cand am vazut ca aproape toti aveati id-uri si numa eu mi-am scris numele:">
E minunat cand ai sustinere si la servici, si eu sunt o norocoasa din punctul acesta de vedere :D
in primul rand eu vreau sa-mi exprim regretul ca nu au intrat toti cei cu 7 .....
felicitari tuturor participantilor , felicitari celor ce au reusit de acesta data sa intre si bafta in continuare la celelalte probe ....
bafta la repartitii ......sa fie bine pentru toti ....
iar celor care nu au reusit de data aceasta ..... nu renuntati , e pacat de munca voastra , nu renuntati acum cand sunteti "incalziti " , in toamna veti fi printre primii ....

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)