andreea_8_11 a scris:
Valentina nu te abate din drumul, nu-ti face reprosuri gratuite, nu-ti schimba caracterul pentru a preintampina astfel de mesaje, oameni...personalitati... O sa tot intalnesti asa ceva. O sa-ti faci "mea culpa" de fiecare data? E adevarat ca in ziua de azi sinceritatea se taxeaza. Si eu am citit mesaul tau, l-am inteles foarte bine dar am intuit ca se poate interpreta si in sensul rau. Si iata urmarile! Fa 5 copii, fa-ti meseria asa cum iti dicteaza sufletul si ratiunea...simte-te om si fii mandra de tot ceea ce esti daca fiinta ta iti spune ca nu gresesti. E mare lucru sa ai langa tine un om care sa te sprijine chiar si cu o vorba buna, dar sa te mai indrume si in studiu, prin vointa si informatii. Multi dintre noi nu avem asa ceva...cel mult familia alaturi, familie care nu vrea toata sa devina magistrat, si poate 1-2 prieteni, care nu inteleg mereu efortul sisific. Dar sa-ti mai stea si cineva alaturi si sa-ti zica: pune mana si invata, ia uite...grila asta ai gresit-o, aici ai gandit aiurea..., studiaza si aia, fii atenta si la aialalta...etc. E de dorit.Cel putin eu nu m-as supara sa-mi frece cineva ridichea, avand astfel de bune intentii.
Valentina, cainii latra ursu merge!
Exact asta era ideea...şi am precizat că suntem trei care am reuşit...aceeaşi motivare! A fost ca o întrecere arbitrată corect....