avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! As vrea sa știu dacă este obligatoriu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! As vrea sa știu dacă este obligatoriu prin lege ...

Bună ziua! As vrea sa știu dacă este obligatoriu prin lege schimbarea apometrelor cu apometre telecitire? Asa mai avea încă o intrebare .Nu ajuns cu schimbarea apometrelor la blocul nostru și deja aparem cu datorii la ele,deci nu s-a efectuat nici o schimbare.Este legal și corect sa apar cu datorii la ceva ce nu s-a efectuat? Va mulțumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 17:06, 6 Iulie 2023
Orice hotarare e legala cat nu e impotriva vreunei LEGI. la fel este si la camere de supraveghere. Nu vor unii dar hotararea majoritatii e de ajuns.
Aici ce lege incalca hotararea de schimbare a apometrele cu radio sau fara ?
O sa va fac scris si o sa va pun raspunsul ANRSC referitor la apometre, (unitate(acelasi tip la toti) si deasemenea obligatie verificare metrologie termen maxim.
Ultima modificare: Joi, 6 Iulie 2023
w_v_w_v, utilizator
Se încalcă legea 196/2018 , v-am explicat clar, subiect încheiat.Apometrul e proprietate individuală, nu comună.

Nu e problema mea, ca nu înțelegeți ce scrie în lege. Nu pot explica la nesfârșit.

Nu mai puneți toate "minunile" pe care le considerați dvs., v-au explicat și alte persoane.

Ultima modificare: Joi, 6 Iulie 2023
latka, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! care este temeiul legal prin care asociația îmi ... evelina78 evelina78 Buna ziua! Care este temeiul legal prin care asociația îmi baga pe gât plata pierderilor de apă, doar pentru faptul că nu am apometre cu citire radio? ... (vezi toată discuția)
Obligat sa schimb apometrele? pya pya Bună ziua! Dacă ma puteți ajuta cu un răspuns în legătură cu obligația schimbării apometrelor de apa calda și rece în apartamente cu alte apometre ... (vezi toată discuția)
Refuz montare apometre cu citire radio Kopela Kopela Buna seara ! In blocul unde locuiesc s-a hotărât în AG înlocuirea tuturor apometrelor vechi cu apometre noi cu citire radio. Din tot ce am citit aici pe ... (vezi toată discuția)