avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... informatii de interes public in baza L 544/2001
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

informatii de interes public in baza L 544/2001

In calitate de consilier local si presedinte al comisiei economice, am solicitat xerocopii, de pe un contract incheiat intre primarie si un prestator de servicii, pt. a-l analiza in cadrul comisiei. Primarul,imi raspunde ca trebuie sa achit contravaloarea copiilor, conform art 9 al.1 din L 544/2001.Consider ca nu este normal. Ce parere aveti?
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 19:59, 20 Ianuarie 2010
Aveti dreptate d-le Calinescu,am intreprins asemenea demersuri,am constatat grave incalcari ale legii si ale bunului simt. Am constatat ca pentru intocmirea unui SF ce contine 12 pagini(asa este) s-au platit aproape 4 miliarde lei vechi, in nov.2008,SF ce nu are nici o finalitate. Am sesizat Parchetul de pe langa judecatorie,si ce credeti; NUP. Doar suntem in Romania nu? aici orice e posibil. De data asta intentionam sa sesizam IGPR-ul.care are in structura sa servicii specializate de combatere a fraudelor.....poate, poate iese ceva,ca magaria se vede de la o posta.
Hmm, da... chestia cu SF-urile, e arhicunoscuta...cumperi ceva aiurea, la pretul maxim de achizitie directa, scazi impozitul si tva-ul si restul, faci jumi-juma . Proiectu pica, pentru ca a fost intocmita documentatia prost.... dar nu zice nicaieri ca nu mai poti achiziona alta documentatie, ca sa reiei acea idee.... Si uite-asa, banii nostri se pierd frumusel....legal. :)
Cat despre NUP.... no comment, doar suntem in Romania....:) Cand vor face proprietarii site-ului sectiunea " bancuri administrative" sau " ai pierdut un proces in care aveai dreptate 100 %", am si io de initiat cateva topicuri.... :)
Oricum, nu va descurajati! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proiect de hotarare initiat de consilier local s_mari s_mari un consilier local poate initia un proiect de hotarare privind intocmirea unui studiu de fezabilitate pentru amenajarea unui trotuar, avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Aparatul de lucru al consiliului local jurista77 jurista77 Primarul poate propune desfiintarea aparatului de lucru al CL?sau Cl prin presedinte propune asta? (vezi toată discuția)
Conflict de interese si incompatibilitate sinai sinai In urma alegerilor locale din iunie 2016 un partid politic a castigat in consiliul local al unei localitati un nr de 4 consilieri. Sa trecut la constituirea ... (vezi toată discuția)