Buna ziua ! Eu lucrez la un depozit frigorific Kaufland de 2 ani jumatate , iar astazi am aflat ca din data de 1 Martie nu vom mai lucra din cauza ca depozitul se muta la DC in Ploiesti. Intrebarea mea si a colegilor mei de munca este : Noi avem dreptul la ceva bani in plus din cauza ca ne dau afara pe toti ? Inca nu stim daca se va face relocare sau nu...Daca puteti sa-mi raspundeti la intrebare m-as bucura. Multumesc frumos !
Asta este o intrebare buna. Dar daca totusi se va face relocare la magazinul din orasul meu, iar eu refuz, mai pot primi salariu compensator? Sau daca ne mutam la magazin, mai este valabila compensatia?
La încetarea contractului individual de muncă din motive ce nu ţin de persoana salariatului, angajatorii vor acorda acestuia o compensaţie de cel puţin un salariu lunar, în afara drepturilor cuvenite la zi.
Multumesc Angel 2007 de raspuns ! Am vazut si mai sus , dar intrebasem si daca pot refuza o relocare, chiar daca este in orasul meu si daca mai pot primi acea compensatie de macar un salariu ?...:)
Daca citesti cu atentie raspunsurile anterioare vei observa ca ti s-a raspuns afirmativ: refuzi relocarea, vei fi concediata si vei primi un salariu compensator.