avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ! Dupa 20 de ani de concubinaj si doua avc ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ! Dupa 20 de ani de concubinaj si doua avc făcute ...

Buna ziua ! Dupa 20 de ani de concubinaj si doua avc făcute de concubin am fost data afara din apartamentul in care locuiam impreuna de fiul acestuia care imi interzice sa mai merg la spital unde este internat tatăl lui.Eu am unde locui nu ma intereseaza partea materială doar imi doresc ca concubinul sa fie ok si sa nu poata fi dus la azil , ce pot face ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: geta2005 , utilizator 18:58, 6 Februarie 2023
Multumesc pentru lămuriri. Pe mine nu ma intereseaza nimic din ce are el , ma intereseaza doar sa fiu alături de el si sa il îngrijesc, .El poate solicita ca eu sa vin sa il îngrijesc in ciuda fiului care nu dorește asta deoarece ii este frica sa nu primesc eu ceva.
Ultima modificare: Luni, 6 Februarie 2023
geta2005, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunicul soției mele a făcut act de întreținere unei familii.a ... tiberiu1977 tiberiu1977 Bunicul soției mele a făcut act de întreținere unei familii.A avut o nevastă care a murit și a trăi în concubinaj cu altă doamnă.A avut un fiu care a ... (vezi toată discuția)
Perderea rezidentei dupa divort ivir ivir buna ziua, Am divortat de cetatean Italian la Oficiul starii civile . El parasise domiciliul ( casa cumparata de mine inainte de casatorie ) inainte de ... (vezi toată discuția)
Mostenire Camyelia Camyelia Cum se împart bunurile după decesul concubinul ui? Timp de 23 de ani concubin și în ultimele 7 luni de viata soț. (vezi toată discuția)