Eu consider buna ideea cu un timp alocat unui titlu de calatorie decat plata la fiecare urcare in mijloacele de transport, cum era inainte... Si acum trebuie sa validezi cardul la urcare dar nu iti mai ia bani de pe el, doar arata ca ai modificat mijlocul de transport.
De ce...?
Spre exemplu: trebuie sa folosesti 3 mijloace de transport pentru a ajunge undeva ( sa presupunem ca ne incadram in cele 90 de min. cat este valabila calatoria)... Inainte trebuia sa validezi cardul la fiecare urcare si asa plateai la toate 3 cursele 3,9 lei ( la 1,3 lei calatorie, cum era inainte...)
Acum platesc doar 3 lei pe aceeasi cursa si pot folosi oricate mijloace de transport am nevoie daca trebuie sa ajung undeva, cu conditia sa ma incadrez in cele 90 de minute...
Ce as schimba eu aici... daca imi expira timpul si eu sunt in mijlocul de transport, sa pot merge cu acel mijloc de transport pana ajung la destinatie, nu sa stau cu cronometul in mana, mai ales in traficul de la orele aglomerate din capitala.
draftacristi a scris:
Eu aș vrea sa pun în discuție problema așa : Eu, călător, mi-am achiziționat un bilet, deci am dat bani societății de transport. Încă nu am beneficiat de servicii. De ce sunt constrâns în maxim 90 de minuite să beneficiez de aceste servicii ( respectiv o călătorie ), altminteri, dacă trec 90 de minute banii sunt luați dar eu nu mai pot beneficia de serviciile respective. Ce fel de lege este asta? Și ce te faci dacă mijlocul de transport merge ca melcul în condițiile de azi de trafic din capitală? Cine te despăgubește dacăo călătorie care poate la ora 5 dimineața ar dura să zicem 45 minute iar la orele 10 durează 100 minute pe același traseu, cu aceleași stații, pe aceeași distanță ?