Bani imprumutati de recuperat
Buna ziua.
Stiti cum se spune, daca vrei sa vezi cu adevarat cine itit este prieten, imprumuta bani.
Am ajutat pe cineva cu o suma de bani in lei si in valuta atunci cand a avut nevoie. Am facut o chitanta de mana la acel moment in care spuneam ca are termen de 1 luna sa restituie suma integrala atunci cand voi solicita restituire imprumutului.
Persoana in cauza se face ca ploua acum si mizeaza pe faptul ca nu i se poate intampla nimic.
Vreau sa stiu care este calea legala de recuperare a banilor si daca acea chitanta de mana are valoare in instanta?
Multumesc anticipat
CBucuresti
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Buna dimineata. Sunt mai mult de 3 ani. Venituri are, bunuri nu! Persoana in cauza a avut o ipoteca pe un imobil, acela a fost luat de banca. Da, stiu! Am fost un prost sa ajut. Sper sa fi invatat o lectie
Buna dimineata dna Iofcea.
Banii au fost dati cash. A trebuit sa plateasca datoria la intretinere pe care o avea in acel moment si pentru ca apartamentul in care locuia fusese executat silit.
Cum adica se prescrie? Am specificat in momentul in care i-am imprumutat banii ca ii las termen de 1 luna sa isi plateasca datoria in momentul in care voi solicita acest lucru.