avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Baiatul meu locuieste cu sotia in apartament ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Baiatul meu locuieste cu sotia in apartament propietatea mea. ...

Baiatul meu locuieste cu sotia in apartament propietatea mea. Divorteaza. Cum pot sa scot din spatiu fosta sotie care are si ea un apartament in propietatea ei. Mentionez ca apartamentul in care stau ei este propietatea mea si nu a fiului meu. Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Martie 2023
ulmeni1, utilizator
Cel mai recent răspuns: ulmeni1 , utilizator 20:56, 14 Martie 2023
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Tot s-a spus este adevarat dar implica timp, nervi, bani, etc.
Fiind proprietatea dumneavoastra si, daca toate contractele de utilitati (apa, energie electrica, gaze, cablu) sunt pe numele dumneavoastra, va propun sa sistati temporar timp de 1- 3 luni aceste contracte. Cu siguranta va avea efect.
Daca vand apartamentul mai este valabil luarea in spatiu? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drepturi are nora corinuka corinuka Buna seara, unchiul meu (fratele mamei) a decedat pe 30 decembrie. Locuia in apartament cu sotia sa si tatal lui (bunicul meu). In apartamentul ... (vezi toată discuția)
Nu vrea sa plece din casa lionut lionut Buna ziua, sunt divortat de sotie de mai bine de o luna, iar aceasta nu vrea sa plece din casa. Divortul a fost facut la notar, unde s-a specificat ca ea se ... (vezi toată discuția)
Divort ,partaj xenia_mn xenia_mn Sunt in urmatoarea situatie: In anul 2006 fiul meu s-a casatorit , pe sotia acestuia am luat -o in spatiul de locuit proprietatea mea .In anul 2008 ... (vezi toată discuția)