Buna ziua,
Daca exista posibilitatea sa nu platesc in doua locuri salubritatea.,adica la doua adrese diferite?Cum procedez?(Primaria spune ca trebuie platit pt. o persoana.Daca nu folosesc serviciile,de ce sa platesc?
Bună ziua eu scot pubela la poarta ,cum o scoate toată lumea ,dar nu o ridică cei de la salubrizare. Toată lumea are pubela la poarta ,numai mie mi se spune sa o duc la 100 de metrii la alta poarta .le-am zis că dacă nu mi-o ia de la poarta mea ,nu plătesc gunoiul ce credeți și ce trebuie sa fac. Fiindcă în contract scria căci mil ia de la poarta cum îl ia de la toată lumea.
Buna ziua am un apartament 2 camere la oras
Si acuma stau la casa la tara
Pana acum am platit la oras pt 2 pers si am fost la primarie comuna si mi a zis ca am o taxa de vreo 480 pe an pt salubrizare
Mentionez ca nu am stiut de aceasta taxa ,nu am pubela si niciodata nu am pus gunoiul in fata portii totdeauna l am dus la container in orasul unde am adresa si unde am platit
Este aceiasi firma si la oras si la tara
De la oras mi a zis ca tre sa platesc unde am adresa din buletin
Ce trebuie sa fac
Se poate plati numai intr un loc??
latka
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Fiecare primarie are un regulament legat de salubrizare si sunt anumite cerinte in functie de care se poate scuti un proprietar de plata salubrizarii. Dvs. aveti 2 proprietati, studiati ce prevede fiecare primarie in regulamentul sau de salubrizare.
Plata gunoi
petremarin11
Buna seara. Detin o casa de vacanta intr-o comuna dintr-o zona de deal. Pana in anul 2017 colectarea gunoiului se facea de catre o firma de salubrizare din ... (vezi toată discuția)