avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Cum aș putea găsi un avocat pt a-mi putea recupera ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Cum aș putea găsi un avocat pt a-mi putea recupera banii pe ...

Cum aș putea găsi un avocat pt a-mi putea recupera banii pe care i-am investi în bitconi țin să menționez că firma este înregistrată pe Anglia.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 14:38, 23 Aprilie 2023
Daca firma din Anglia nu restituie banii mergeti la politie urgent.
Depune plângere persoana înșelată.

București 2023
Ultima modificare: Luni, 17 Aprilie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Nu băiatul meu cel care ne-a făcut sa dăm bani firma din Anglia băiatul a participat și el cu bani.

gi-jane2 a scris:

Si unde e inselaciunea? Cine v-a inselat si cu ce?
Baiatul v-a furat banii?

Firma din Anglia care ne-a luat bani și nu am mai văzut nimic când i-am anunțat că mă retrag mi-a spus că trebuie să dau alți 3500 dolari ca să îmi recuperez banii

Godgearodica@gmail.com a scris:

Nu băiatul meu cel care ne-a făcut sa dăm bani firma din Anglia băiatul a participat și el cu bani.

gi-jane2 a scris:

Si unde e inselaciunea? Cine v-a inselat si cu ce?
Baiatul v-a furat banii?

A...genul asta de țeapă? Ok, ce sigurajta aveti ca o firma v-a cerut banii si nu vreun "nigerian"?
Doamna, v-ar fi util sa dati detalii despre cum s-a întâmplat.
Va trebui sa depuneti plangere la politie, dar o sa rămână treaba la acel stadiu, iar dvs cu paguba. Macar fiti mai atenti pe viitor, iar acum cu astia, nu mai dati bani.

Alte discuții în legătură

Inselaciune buna ziua...am mare nevoie de ajutorul vostru in ... RaulR RaulR Inselaciune Buna ziua...am mare nevoie de ajutorul vostru in rezolvarea unei probleme Acum ceva timp i-am dat o suma de bani unei cunostiinte pentru a ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat - mi se cere sa deschid un cont bancar DavidCojocaru DavidCojocaru de curand am primit un e.mail,cu o scrisoare de la cineva din Africa,in legatura cu o suma mare de bani...acest om imi cere o favoare ,sa.mi fac cont bancar ... (vezi toată discuția)
Cum pot avea soluționare aspră unei situații care se încadrează ... Marga49 Marga49 Cum pot avea soluționare aspră unei situații care se încadrează în fraudă? (vezi toată discuția)