avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Cum aș putea găsi un avocat pt a-mi putea recupera ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Cum aș putea găsi un avocat pt a-mi putea recupera banii pe ...

Cum aș putea găsi un avocat pt a-mi putea recupera banii pe care i-am investi în bitconi țin să menționez că firma este înregistrată pe Anglia.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 14:38, 23 Aprilie 2023
mai întâi verificați daca aceasta firma EXISTA. aici: [ link extern ]
Exista doua modalitati:

escrocherie si

jucat in mod real la bursa de criptomonezi (chiar daca ati fost sfatuita prost de un functionar de-al lor)

De obicei, cei care fac escrocherii cu BitCoin sunt greu de prins, si in orice caz banii nu mai pot fi recuperati chiar daca sunt in final prinsi. Dar treceti pe la Politie si faceti plangere penala.

Pe cealalta varianta, nu a fost comisa nicio escrocherie, ci ati pierdut banii pentru ca asa se intampla de obicei la bursa. Iar functionarul care v-a sfatuit nu are daruri profetice ca sa cunoasca la fix daca veti castiga sau veti pierde prin manevrele facute, el are obligatie de diligenta, nu de rezultat. In acest caz Politia nu va va lua plangerea in considerare, sau daca o va lua asta se va sfarsi dupa mai multi ani de investigatii cu amendarea firmei in statul in care are sediul, iar banii se vor duce le bugetul tarii respective, iar dvs. nu veti mai recupera nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune buna ziua...am mare nevoie de ajutorul vostru in ... RaulR RaulR Inselaciune Buna ziua...am mare nevoie de ajutorul vostru in rezolvarea unei probleme Acum ceva timp i-am dat o suma de bani unei cunostiinte pentru a ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat - mi se cere sa deschid un cont bancar DavidCojocaru DavidCojocaru de curand am primit un e.mail,cu o scrisoare de la cineva din Africa,in legatura cu o suma mare de bani...acest om imi cere o favoare ,sa.mi fac cont bancar ... (vezi toată discuția)
Cum pot avea soluționare aspră unei situații care se încadrează ... Marga49 Marga49 Cum pot avea soluționare aspră unei situații care se încadrează în fraudă? (vezi toată discuția)