avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, In cazul unui apartament, nelocuit (aflat ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, In cazul unui apartament, nelocuit (aflat la etj 3), ...

Buna ziua,
In cazul unui apartament, nelocuit (aflat la etj 3), neasigurat, dar inundat grav din cauza infundarii instalatiei de scurgere/canalizarii de la etajul superior (4), cine suporta daunele provocate in apartamentul de la etj 3 ?
Mentionez ca apartamentul de la etj 4 este tot nelocuit, proprietarul este in strainatate si a lasat cheile unei terte persoane.
Multumesc anticipat pentru raspuns
Daca e înfundată scurgerea pluviala, efectul lui incepe de la parter. Am avut parte de așa ceva.. Daca e vorba de așa ceva, trebuie sa se vadă efectul și mai jos. Daca efectul se vede doar la Dvs sigur e la 4 in sus la parte individuala.
Ultima modificare: Luni, 5 Iunie 2023
Szekely Barna, Consultant asigurari
Nu este pluviala, este coloana de scurgera menajera (bucatarii) care a avut un dop la etajul 4 nelocuit.
Au fost inundate doua apartamente la etj 3 si unul la etj 2
Adică s-a inundat ap acela și după aceea a ajuns la Dvs.?
da
Daca totul provine de la coloana atunci acesta e in administrarea Asociației. Chiar și cel de la et. 4 ar fi păgubit

Alte discuții în legătură

Inundatie apartamente nana234 nana234 am un apartament nelocuit de mai multi ani si acum cateva zile coloana de scurgere ape reziduale de la bucatarie a refulat in apartament; nefiind nimeni acolo, ... (vezi toată discuția)
Scurgerea infundata ContSters233635 ContSters233635 ASOCIATIA are drept sa puna sigiliu la apometre sa le citeasca,dau indexsul la ASOCIATIE dar am avut o problema in casa mi sa infundat scurgerea la bucatarie ... (vezi toată discuția)
Reparatii coloana de apa dianacicero dianacicero Buna ziua, Am urmatoarea situatie: vecina de dedesubt vrea sa schimbe coloana de apa verticala, deci cea comuna, la nivelul apartamentului ei si pretinde ca ... (vezi toată discuția)