avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... proces-verbal de circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

proces-verbal de circulatie

am fost oprit de polita municipala sectia 3 si am fost sanctionat conform og 195 /2002 cu 4 puncte penalizare si amenda de 120 lei.la 'alte mentiuni' s-a scris ca nu am si am semnat la 'am luat la cunostiinta'.am sanse sa il contest in instanta avand in vedere ca domnul politist nu este de la rutiera si nici de la frontiera?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 21:22, 4 Februarie 2010
ynocentta a scris:

Daca PV a fost incheiat pentru contraventiile lipsa centurii de siguranta si utilizare a mobilului in timpul deplasarii ,slabe sanse de admitere contestatie numai pe criteriul exceptiei lipsei autoritatii agentului constatator

ma scuzati dar nu cred ca un politist de la circulatie ma poate sanctiona ca am inselat la cantar pe cineva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O.u.g.195 Decebal58 Decebal58 Politistii locali, au dreptul sa opreasca autoturisme in trafic si au voie sa aplice sanctiuni contraventionale la o.u.g.195/2002_ (vezi toată discuția)
Polițist rutier dietmarkrutsch dietmarkrutsch Am observat tot mai multe spețe și comentarii despre polițistul rutier vs. cel ne-rutier. În sensul că în conformitate cu OG 195/2002 DOAR POLIȚISTUL ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie romanik romanik Am depasit in localitate o masina care mergea cu 42 km/h si am calcat ultimii 3 m de linie continua.Am fost inregistrata de aparatul radar a unei masini MAI ... (vezi toată discuția)