Despre webinarii
Doar abonații premium au acces regulat la webinariile premium, realizate împreună cu specialiști de top, pe o multitudine de domenii - de la legislația muncii și fiscalitate până la cea de mediu sau GDPR.
Informațiile oferite de specialiști au o utilitate imediată și vin să rezolve probleme reale cu care orice companie se confruntă.
Sunt angrenat intr-un proces. Nu am angajat avocat din lipsa unor fonduri pe care nu le am in acest moment. o situatie foarte speciala obligandu-ma sa directionez toate resursele catre o situatie mult mai importanta. Daca voi casiga, si am speranta asta, sunt in drept sa cer cheltuieli de judecata. Deocamdata am facut cheltuieli cu copiere si multiplicare de documente. Ma gandesc sa solicit si contravaloarea abonamentului lunar de internet. In fond de acolo m-am inspirat de multe ori si am primit sfaturi. Va trebui sa prezint factura fiecarei luni sau este suficiet sa prezint factura lunii de cand a inceput procesul si cea din luna de incheiere? Pretul nu s-a modificat pe parcurs si in ultima factura emisa se poate vedea ca nu am datorii, deci am achitat la zi.
Multumesc anticipat pentru timpul acordat
Dacă va încadrați în prevederile OUG 51/2008 puteți beneficia de ajutor public judiciar sub forma asistentei unui avocat pentru proces.
La dovedirea faptului ca îndepliniți condițiile pentru ajutor public judiciar puteți folosi inclusiv facturile și chitanțele de internet, alături de restul de acte necesare.
Nu ma incadrez in OUG 51/2008 Lipsa de momentana de fonduri este determinata de faptul ca sanatatea cuiva este mai importanta decat toate procesele de pe lumea asta si toti banii merg acolo. Este o situatie care dureaza de un an si probabil va mai dura inca unul