avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... probleme vizitare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

probleme vizitare minor

sunt despartit de fosta sotie de un an jumatate avem un copil minor in varsta de 7ani si 9 luni,eleva in clasa I ,pana acum am vizitat copilul la intelegerea noastra dar de o saptamana refuza sa m-ai accepte sa o vizitez,am fost la scoala pentru a o vizita dar mi sa spus ca a fost mama ei la scoala si le-ar fi comunicat sa nu-i permita sa aibe legaturi cu mine,toate acestea au plecat de la refuzul meu de ai da bani suplimentari fata de pensia alimentara stabilita si introducerea actiunii in justitie pentru program vizitare minor,spuneti-mi daca este corect ca cei de la scoala sa nu-mi permita a avea legaturi cu fiica mea.
Ultima modificare: Marți, 17 Octombrie 2006
nflorinel, utilizator
Cel mai recent răspuns: hellenburgous , utilizator 22:28, 11 August 2007
La termenul de 8 noiembrie 2006 a avut loc o intelegere intre noi sa ii spun asa ,dar in continuare nu pot lu-a copilul pentru ca nici pana astazi 4 ianuarie nu am primit comunicarea ,ce se intampla de dureaza atat sa trimita o comunicare?
Daca pe 8 noiembrie s-a terminat procesul, dureaza mai mult sa redacteze sentinta. Mai mergeti pe la arhiva si interesati-va de redactare.
cine ma poate ajuta si pe mine cu un model de plangere penala pentru nerespectare program vizitare minor,multumesc.
Plangerile penale au obiceiul de a fi aruncate intr-un sertar si scoase doar " la cerere". Mai bine cautati un executor sau un cabinet de executori judecatoresti , care au si un oarecare renume , acestia avand de obicei un stil de lucru mai in forta. Sau din nou la instanta. Plangerea ar suna cam asa : subsemnatul ...date de identificare , formulez prezenta plangere penala impotriva ....datele de identificare ale ex-sotiei , in temeiul legal „nerespectarea măsurilor privind încredinţarea minorului”, faptă prev. şi ped. de art.307 C.P.” .
In fapt , la data de ...am obtinut sentinta ....investita cu formula executorie , pe care ...ex-sotia nu intelege sa o respecte , astfel ca .....si aici aratati cand , cum , unde , etc ati actionat si ati fost impiedicat , atat de ea cat si de pasivitatea organelor de drept daca este cazul.

Ar mai fi si solutia rudelor care sa o convinga pe ex-sotie sa va lase sa va vedeti copilul. Poate va aveti bine totusi cu cineva din familie care sa va sustina cauza. Daca nu , poate actionati si in acest sens.
am contactat un executor judecatoresc si executarea se va face joi 28 iulie si in prezenta politiei de la sectia de care apartine dar ma indoiesc ca se va rezolva ceva favorabil,sigur se va recurge la tot felul de tertipuri si chichite pentru a nu fi adusa la indeplinire executarea,gen va pleca cu copilul de acasa atunci sau pur si simplu nu va deschide poarta(sta la curte) si atunci am inteles ca nu se poate intra cu forta in curte putand fi acuzati de violare de domiciliu.

Alte discuții în legătură

Daca am divortat, de ce viata mea trebuie sa depinda de fostul sot??? andreea34 andreea34 Am divortat acum 6 ani, mi-a fost incredintat copilul, pana aici totul bine...dar... el a plecat in strainatate la munca, dupa 4 luni in care nu l-am auzit, ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea hotararii judecatoresti cu privire la orele de vizita ion33 ion33 :( Am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila cu privire la orele de vizita a unui minor de doi ani si jumatate. mama copilului (fosta sotie) ... (vezi toată discuția)
Program vizita minor impiedicat de mama Fane_S Fane_S Buna ziua ! As dori sa va intreb , ce as putea face in cazul meu , in legatura cu vizita copilului meu , pe care nu mi-l lasa fosta sotie , eu avand drept de ... (vezi toată discuția)