avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxe Inspectoratul de Stat in Constructii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxe Inspectoratul de Stat in Constructii

Buna seara

Va rog un ajutor in urmatoarea problema: am obtinut o autorizatie de demolare pentru un imobil. Trebuie sa depun o instiintare la ISC cu privire la data inceperii demolarii. Totul ok, insa cei de la ISC imi cer sa platesc o taxa de 0.1% din valoarea imobilului si lunar, un procent de 0.7% :O
Este corecta aceasta taxa in cazul unei constructii ce urmeaza a fi demolata?
Multumesc
DECI? cei din mediul rural platesc sau NU taxa catre inspectorat? adik s a raspuns cu copy paste din lege ... pana mea ... stim cu totii ca legile noastre le citim in romana si intelegem in chineza ...
@zozo_aprila: citeste mai atent(a) art. 2 citat mai sus si ai sa afli raspunsul ...
Buna ziua,
Am si eu o "urgenta", o restaurare inceputa in 2010 la o casa, pe firma, acum m-am "trezit" ca trebuia sa platesc acel 0,7% in fiecare luna, din situatia de lucrari platita catre constructor.
Intrebarea este: daca platesc acum acea cota, adunand toate situatiile de plata de la inceput, primesc si "penalizarile"? ISC nu s-a sesizat inca(sper sa nu o faca)

De obicei plateam cota asta la finalul lucrarii, in urma unui deviz final al lucrarii; acum am aflat ca trebuia sa platesc lunar.

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa pentru obtinerea certificatului de urbanism Florentttina Florentttina Sunt proprietara a unui teren de 450mp si as dori sa stiu care este taxa pentru obtinerea certificatului de urbanism si celorlalte acte necesare pentru a putea ... (vezi toată discuția)
Taxa autorizatie de construire andr33apn andr33apn Buna ziua, Cum se calculeaza/interpreteaza taxa pentru autorizatia de construire in virtutea art.267, alin.(8) \" Taxa pentru eliberarea autorizaţiei de ... (vezi toată discuția)
Taxe isc Filipmarius Filipmarius Nu am anuntat finalizare lucrarilor la isc iar acum imi cer sa platesc o taxa plus penalitati de 0,1 pe zi Mentionez ca locuiesc in Italia iar in Romania nu ... (vezi toată discuția)