Dana Marin a scris:
Am urmatoarea problema: firma de administrare nu respecta contractul semnat cu asociatia noastra. Spre exemplu, la curatenie, au anexa cu ce operatiuni au de facut, frecventa si cu ce substante. Nu le fac si zic ca le-au facut. Presedintele se face ca nu vede si nu aude, nu stiu de ce.... Administratorul zice ca e curat...si nu e.
Ce pot face ca membra a CE ca sa se respecte contractul cu firma de administrare si acestia sa faca ce au scris in contract sa faca? Am tot trimis e mailuri catre presedinte si catre firma de administrare cu operatiunile care nu se fac si degeaba.
De schimbat s-a propus in AG dar unii s-au opus, au zis ca sa ii facem sa faca mai degraba decit sa schimbam.
Pentru ca sunteti membra in comitetul executiv, sunteti in conducerea asociatiei. Intrebati-l pe presedinte de ce se face ca nu vede si nu aude. Dar pentru a discuta aceste probleme participati la sedintele lunare ale comitetului executiv si nu va limitati la a trimite e-mailuri. Propuneti ca toti membrii comitetului sa supravegheze, prin rotatie modul cum se face curatenia.