avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie - Presedinte - Firma administrare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie - Presedinte - Firma administrare

Am urmatoarea problema: firma de administrare nu respecta contractul semnat cu asociatia noastra. Spre exemplu, la curatenie, au anexa cu ce operatiuni au de facut, frecventa si cu ce substante. Nu le fac si zic ca le-au facut. Presedintele se face ca nu vede si nu aude, nu stiu de ce.... Administratorul zice ca e curat...si nu e.
Ce pot face ca membra a CE ca sa se respecte contractul cu firma de administrare si acestia sa faca ce au scris in contract sa faca? Am tot trimis e mailuri catre presedinte si catre firma de administrare cu operatiunile care nu se fac si degeaba.
De schimbat s-a propus in AG dar unii s-au opus, au zis ca sa ii facem sa faca mai degraba decit sa schimbam.
Cel mai recent răspuns: Presedintele , utilizator 10:04, 10 Februarie 2010
Numirea ulterioara a unui nou membru in comitetul executiv al asociatiei de proprietari,poate fi justificata in n variante de la refuzul de mai face parte din comitet a fostului,la mutarea acestuia din bloc ,de pe lume .
Pentru dl. presedintele

Se pare, pentru ca presedintele a spus ca nu se gaseste PV de la acele alegeri in actele asociatiei. Actele oricum nu stau la el, ci la firma de administrare, pe el il cam doar in cot. In 7 luni de cand e, nici o sedinta de comitet nu s-a facut! Eu am dorit sa intru in comitet si astfel am fost votata. Am zis sa pun umarul ca nimeni nu face nimic de altfel. Nu se stie care sunt membrii comitetului ca as vrea sa facem o sedinta. Nu stiu care sunt, l-am intrebat pe presedinte, el nu raspunde la mesaj...
Ce mai, o mare brambureala!
Dana Marin a scris:

Se pare, pentru ca presedintele a spus ca nu se gaseste PV de la acele alegeri in actele asociatiei. Actele oricum nu stau la el, ci la firma de administrare,

Pai si la firma de administrare ati cerut actele? Stiti ca legea va permite acest lucru in calitate de proprietar si mebru al Asociatiei, nu?!:hm:

Dana Marin a scris:
Eu am dorit sa intru in comitet si astfel am fost votata.

De catre cine?
Dana Marin a scris:
Nu se stie care sunt membrii comitetului ca as vrea sa facem o sedinta. Nu stiu care sunt, l-am intrebat pe presedinte, el nu raspunde la mesaj...
Pai daca nu se stiu membrii CE in care CE ati fost aleasa!?:-/
La ce mesaj nu va raspunde? SMS? Nu ati discutat asta personal cu el?
Intr-adevar mare brambureala...de la Presedinte pana la proprietar!:duh:
Buna ziua din nou,

Am fost votata de catre AG, adunare care nici ea nu stia exact cine e in comitet. Stiau unii membrii, pe altii nu-i cunosteau. Presedintele, nici el nu stie membrii si nici ca-l intereseaza. I-am scris e mail. O sa cer actele asociatiei dar ma tem ca ma lasa bateriile si pe mine aici. Sunt multi oameni carora nu le pasa si eu din pacate va trebui sa ma supun vointei majoritatii pentru ca sigur nu-i pot schimba eu.
Am cerut o intalnire a comitetului ca nu a fost nici una in 7 luni si sunt multe de vorbit. Vorbesc singura, nimeni nu e interesat.
Cred ca singura solutie pentru a veni pe un fagas normal ar fi sa fac o sesizare catre primarie sa vina in control si astfel sa inteleaga si vecinii mei ca nu e de gluma cu asociatia si sa fie mai seriosi. Nu? #-o
Dana Marin a scris:

Am fost votata de catre AG, adunare care nici ea nu stia exact cine e in comitet. Stiau unii membrii, pe altii nu-i cunosteau.

Pai si daca tot ati tinut AG de ce nu ati lamurit si problema membrilor CE atunci?!:-/

Alte discuții în legătură

2 comitete executive Dana Marin Dana Marin Datorita bramburelii si suficientei de la noi, avem 2 comitete executive. Nici unii nu fac nimic, sunt doar pe hirtie. #-o Primii alesi nu au demisionat, nu ... (vezi toată discuția)
Schimbare presedinte Cornelia Muntean Cornelia Muntean Este adresa din CI a unei persoane un impediment ca aceasta sa fie aleasa presedinte a unei asociatii de proprietari? E vorba de o persoana care e proprietar, ... (vezi toată discuția)
Administrator asociatie de proprietari 22alex 22alex In cazul unor alegeri pt schimbarea administratorului unei asociatii de proprietari, cei care vor sa candideze au obligatia sa isi depuna candidatura la ... (vezi toată discuția)