avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intoarcere la locul de munca din concediul de crestere ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intoarcere la locul de munca din concediul de crestere copil ...

Buna ziua, sunt in concediul de crestere copil pana in februarie 2026 (copilul fiind nascut in luna aprilie 2024).
Daca copilul este admis la o cresa de stat incepand cu luna septembrie 2025, eu pot ramane acasa pana in luna februarie cand intra tatal in paternitate? Sau trebuie sa ma intorc la munca? O cunostinta mi-a spus ca in 30 de zile de cand intra copilul la cresa eu ar trebui sa ma reintorc la munca.
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 10 Aprilie 2025
Alina8392, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alina8392 , utilizator 21:13, 11 Aprilie 2025
nu are nicio legatura intratul la cresa cu intorsul la munca
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Va multumesc frumos pt ajutor. Sarbatori linistite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă contractul meu de muncă se termină in 30 martie și nu ... Kanaja Kanaja Dacă contractul meu de muncă se termină in 30 martie și nu vreau să-l mai prelungesc, pot benefia de somaj? (vezi toată discuția)
Pierde somajul daca primeste dividende? SusanaR SusanaR Buna Ziua. Caz: Asociat unic si angajat la aceeasi firma a solicitat somaj si l-a primit incepand cu aprilie 2020. In luna septembrie primeste dividende ... (vezi toată discuția)
Buna mămici, am și eu o nelămurire referitoare la întoarcerea ... racu_camelia racu_camelia Buna ziua, am și eu o nelămurire referitoare la întoarcerea la munca după bebe. Bebe A va face 2 ani in Aprilie anul viitor. Știu ca eu trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)