Bună ziua , ma poate obliga instanța de judecată să permit termoizolarea unui perete cu o lungime de 20m, perete aflat pe limita de hotar , chiar și cu 10cm de polistiren?. 20x0.1= 2mp
Sunt inginer constructor si stiu foarte bine ce inseamna acest lucru. Am construit peste 2700 de apartamente. Asa ca repet, atata timp cat exista astazi solutii tehnice pentru izolare interioara, nu vad de ce sa renunt eu la proprietatea mea, proprietate garantata prin Consitutie.
Scrie clar ca e pe hotar . Gi Jane2 aveti impresia ca utilizatorul stie sigur ca e pe hotar? Toata lumea crede ca terenul lui este pana in zidul vecinului. Eroarea este ca de fapt proprietatea lui este doar pana la linia streasinii, care de regula este mai inafara de zid, asa ca moderarea a fost abuziva, si chiar daca ar fi fost asa de clar, tot abuziva a fost moderarea. Puteam sa fiu corectat de cel care a initiat discutia.
AntoanelaC
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Uneori, mai ales in cazul caselor din mediul rural, nu se respecta legislatia privind scurgerea apelor. Depinde ce spune cadastrul, nu ce credem ca stim sau nu stim. Daca s-a ajuns aici, probabil ca vecinul are cadastrul facut, cadastru ce arata ca este la mimita de hotar si nu doar pana la linia strasinii