Buna ziua,
Sunt angajat la o companie multinationala. Un act aditional semnat in care imi spunea ca mi se schimba functia si imi impun o noua perioada de proba este inregistrat oficial la itm? Adevarul este ca au inceput sa ma hartuiasca ca nu am corespuns noii probe si ca daca nu semnez demisia de buna voie nu imi dau salariile compensatorii. Am fost supus unui micromanagement excesiv pe platforma web bmc si liderul a raportat neclaritati de ale mele la hr cand imi intrebam colegii pe platforma. La un task mai era sa fac un proiect de mii de linii intr-un limbaj de programare ce dureaza luni. Platforma web mi l-a setat automat cu rosu in cateva zile ca asa era setata platforma si liderul a raportat ca nu l-am terminat la hr. Poate exista un avocat din Sibiu pe aici. . O reclamatie din partea liderului a mai fost ca am facut o extragere gresita de date pentru un client si cand colo era o consultatie cu un coleg pe bmc. Sa facem distinctie clientul e cel inafara companiei si colegul e colegul din companie
A dat hr-ul candva un mail oficial si cu aceasta posibilitate de lucru dar oricum acel sef nici macar ca zi de concediu de odihna nu a vrut sa imi echivaleze.
În cazul activității de telemuncă, contractul individual de muncă conține, în afara elementelor prevăzute la art. 17 alin. (3) din Legea nr. 53/2003, republicată, cu modificările și completările ulterioare, următoarele:
a) precizarea expresă că salariatul lucrează în regim de telemuncă;
b) perioada și/sau zilele în care telesalariatul își desfășoară activitatea la un loc de muncă organizat de angajator;
...
A fost atunci si perioada cand era inactiv sistemul de pontaj . Daca decizia de-a lipsi vine de la mine atunci sa mai zic ca mai precizez atat perioada telemuncii cat si a concediului de odihna dar daca el a zis verbal sa lipsesc pe motiv de risc medical, eu nu m-am asteptat la ce o sa imi faca dar daca nu a fost intelegere scrisa ,mi-a facut-o.
El a adus motiv ca puteam sa fac accident si sa raspunda el de accident. Aici a batut câmpii.... In general un angajator nu raspunde de niciun accident daca accidentul nu a avut nici o legatura cu el sau daca accidentul s-a petrecut in ziua cand angajatul a fost catalogat absent nemotivat