Lucrez in schimburi . La tura de noapte incep la 23:15 si termin dimineata la 6:15.
Daca in ziua de 14 august, sa zicem, intru seara normal in tura, dupa ora 24:00 pana la 6:15, orle prinse pe 15 august, nu se considera zile lucrate in zi de sarbatoare si trebuiesc platite cu sporul din CIM?
Pana acum s-a intamplat de 3 ori sa prind astfel de ore, am intrebat la HR si o tot dau la intors. Evita sa imi dea un raspuns scris, si mai nou nu am nici un email de la nimeni din conducere.
A doua speta ar fi beneficiile din regulamentul intern. Se specifica "transport de la si catre locul de munca", fara alte specificatii, dar mie nu mi se deconteaza carburant si nici nu vor sa pelungeasca ruta microbuzului care transporta restul colegilor. Din vreo 100 de angajati, suntem 3 care trebuie sa ne asiguram singuri transportul cam 50km zilnic, ceea ce ne aduc cheltuieli cam 20% din salariul net.
Se pot rezolva aceste probleme cu sesizare la ITM sau in instanta, sau ei au dreptate?
Da. eu sunt singurul care a facut sesizare, dar parca initiatorul trebuia sa ramana anonim.
(Colegii mei sunt genul de indivizi dependenti de live pe tiktok, care nu isi cunosc drepturile reale, dar isi inventeaza ei drepturi aberante care nu exista. Nici macar nu imi bat capul sa le explic ceva, ca poate aude conducerea si ma concediaza pentru instigare.)
Atunci ceilalti colegi nu au ce sa primeasca , daca nu au sesizat ... Nu ma pot pronunta daca s-a divulgat sau nu numele dvs, dar daca se constata neplata unor drepturi inainte de a sanctiona se traseaza masuri de indeplinire, dupa ce se controleaza dosarele de personal a mai multor salariati , statele de plata pe mai multe luni si dovada platii dreptuilor.
Printre reclamatiile catre ITM, zilele astea am cerut sefilor in scris sa imi asigure transportul catre si de la locul de munca, conform regulamentului intern intocmit de ei, si pentru tratament egal cu restul colegilor care au acest beneficiu.
Tot in scris, seful meu direct mi-a raspuns ca nu discuta astfel de chestii in scris, apoi verbal a spus ca incearca sa rezolve (este o chesti simpla - 8km prelungirea traseului la microbuzul firmei), dar de 2 zile o tot lungeste si nu imi da nici un raspuns concret.
Eu le-am dat ultimatum, ca mai merg pe cheltuiala mea la munca doar saptamana asta.
Ce fac in acest caz?
Nu ma mai prezint la munca, ca nu am cu ce, ei ma concediaza, apoi ii chem in instanta, sau merg in continuare pe cheltuiala mea, dar ii chem in instanta pentru incalcarea regulamentului intern si pentru tratamente inegale, si le cer despagubiri?
Cum este mai bine sa procedez?
Care este procedura?
Merg la tribunalul de care apartine localitatea mea si caut acolo un avocat?
Care ar fi onorariul pentru astfel de cazuri?
Ce fac in continuare cu transportul? Sunt 47km zilnic, si ma costa foarte mult in comparatie cu salariul meu.
Luncrez in 3 schimburi, iar programul incepe si se termina la ore la care nu am acces la transport in comun.
Neplata sporuri
Pagubit2010
Buna ziua,
Supun atentiei dvs. urmatorul caz:
In luna aprilie, am lucrat 11 ture consecutive (12-22 aprilie) in schimbul doi si o tura in schimbul trei ... (vezi toată discuția)