Daca se tine examenul de la Sibiu, oare mai merita sa mai mergem cei cu vechime sau cu titlul de doctor?
Nu ar fi mai bine sa asteptam decizia Curtii Constitutionale si dupa aceea sa ne inscriem fara exament in conditiile vechiului art. 16 alin. 2 din Legea 51/1995?
Vad ca cei de la UNBR nu se grabesc sa scrie ceva pe site.
Mai avem o sansa ca in Decizia Curtii sa se prevada expres revenirea la art. 16 din Legea 51/1995, pana sa fie abrogat.
Oricum, propun celor care nu au fost admisi la examen, precum si celor care au fost admisi dar nu se prezinta sa facem totusi dosarele de inscriere fara examen si dupa ce vor fi respinse sa mergem in instanta si sa le aratam noi ca o sa castigam si ca suntem buni de avocati, chiar mai buni decat ei.
Astept pe cei ce sunt de acord cu propunerea mea sa-mi scrie la adresa: mdragut@gmail.com
da, exact la asta m-am gandit si eu si chiar am vorbit cu cativa colegi de ai mei. In situatia in care, dupa publicare nu ne vor primi dosarele sau mai rau ne vor da decizii de respingere atunci cu siguranta ca vom merge in instanta
si cred ca asa ar trebui sa procedam toti.
La cei cu vechime si la cei cu titlu de doctor care ar putea sa intre fara examen in conditiile art. 16 alin. 2-3 din Legea 51/1995, articol abrogat de OUG 159/2008.
:oops: OUG nr. 159/2008 a fost contestata si de avocati. :training:
Vezi motivele pe adresa: [ link extern ]
Dl. Florea Ghe. stie ????? sau daca Nu, afla acum !!!