avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Este legal că pe timpul unui proces în instanță cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Este legal că pe timpul unui proces în instanță cu Distrigaz ...

Este legal că pe timpul unui proces în instanță cu Distrigaz, acesta să sisteze furnizarea gazului indiferent cât durează procesul?
Facturile sunt plătite la zi.
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 13:36, 31 Iulie 2025
cu scuze, cred ca discutia se duce in derizoriu. exista posibilitatea de a ataca regulamentele in contencios.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs. de ce nu ați atacat acele regulamente in contencios ? Nu oare pentru ca nu ați pățit o astfel de pozna? Nu e o discuție dusa in derizoriu, până nu ești subiectul, nu te interesează, regulamentele sunt făcute in favoarea furnizorului, nu ca sunt OK.
Eu am considerat întotdeauna contractele de servicii ca pe un parteneriat; prin urmare am fost atent. Am pățit și eu, cu telefonia mobilă, unde diferența dintre B2B și B2C e importantă. E bine să fii gospodar.
La noi in zona sunt zeci de contoare stradale de electricitate.. Cutia de protecție a contoarelor nu se închide. Vă dați seama daca un binevoitor distruge aceste zeci de sigilii ce surpriză o sa ne facă? Cred că trebuie să asume distribuitorul, furnizorul, regula de aplicare stradală. Să monteze camere care le monitorizează 24 din 24 aceste contoare. Cred că așa ar fi logic.
Eu am văzut contoare stradale doar la organizări de șantier. După finalizare, beneficiarul face un mini proiect și-și mută contorul în curte sau în clădire. Câte bordeie....

Alte discuții în legătură

Am montat un contor inteligent sub falsa informație primită ... Motas09 Motas09 Am montat un contor inteligent sub falsa informație primită Intr o notificare de la PPC cum că dacă nu o fac se va întrerupe alimentarea cu energie ... (vezi toată discuția)
Plătim curentul la dezvoltator, iar acesta ne amenință cu debranșarea dacă nu vrem să achităm și pierderile. cum putem opri această ilegalitate? ada2011 ada2011 buna seara, locuiesc intr-un cartier rezidential si toate casele sunt bransate la un transformator, apartinand celui ce a construit cartierul. Urmeaza sa fim ... (vezi toată discuția)
Probleme cu dezvoltatorul imobiliar valentinpit valentinpit buna ziua. de aproximativ o luna m-am mutat intr.un bloc nou. Toate bune si frumoase pana cand dezvoltatorul a inceput sa ne ceara banii pe contorul de gaze ... (vezi toată discuția)