Este legal că pe timpul unui proces în instanță cu Distrigaz, acesta să sisteze furnizarea gazului indiferent cât durează procesul?
Facturile sunt plătite la zi.
Mulțumesc.
latka
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Dvs. de ce nu ați atacat acele regulamente in contencios ? Nu oare pentru ca nu ați pățit o astfel de pozna? Nu e o discuție dusa in derizoriu, până nu ești subiectul, nu te interesează, regulamentele sunt făcute in favoarea furnizorului, nu ca sunt OK.
Eu am considerat întotdeauna contractele de servicii ca pe un parteneriat; prin urmare am fost atent. Am pățit și eu, cu telefonia mobilă, unde diferența dintre B2B și B2C e importantă. E bine să fii gospodar.
La noi in zona sunt zeci de contoare stradale de electricitate.. Cutia de protecție a contoarelor nu se închide. Vă dați seama daca un binevoitor distruge aceste zeci de sigilii ce surpriză o sa ne facă? Cred că trebuie să asume distribuitorul, furnizorul, regula de aplicare stradală. Să monteze camere care le monitorizează 24 din 24 aceste contoare. Cred că așa ar fi logic.
Eu am văzut contoare stradale doar la organizări de șantier. După finalizare, beneficiarul face un mini proiect și-și mută contorul în curte sau în clădire. Câte bordeie....