Am o problemă cu contorul de gaz , înregistrează când e totul oprit în casă. Am sunat la distrigaz ,au venit și mi-au pus sigiliul că am pierderi de gaz în casă. Am chemat o altă firmă să verifice și să repare problema, dar s-a dovedit că nu am nici o pierdere de gaze în casă. Acum trebuie să plătesc eu și intervenția care s-a făcut degeaba in valoare de 700 de lei .plus în continuare pierderea contorului. Cum să fac o cauză și unde trebuie să merg .Specific că instalația este făcută de un an , totul nou , cu revizii ,proiecte și toate cele.Multumesc!
Buna ziua.
La orice problema cu gazele nu mai apelați/chemați Distrigaz. Pentru intervenții și reparații la instalația de gaze chemați orice firma care este autorizată ANRE.
Firma care a verificat instalatia de gaze trebuie sa va dea o fisa de evidenta e verificarii efectuate. Cu aceasta fisa solicitati Distrigaz sa va monteze un alt contor deoarece sunt suspiciuni de functionare defectoasa a acestuia. Pe langa montarea unui nou contor, solicitati si platile efectuate pentru verificarea instalatiei de gaz (care trebuiesc dovedite cu inscrisuri).
Ați verificat și aragazul? Am avut și eu o problemă de acest gen. La aragaz, sub capacul de deasupra lui, era o țeavă fisurată. Mirosea in bucătărie dar nu știam de unde e mirosul. Am descoperit târziu. Am înlocuit aragazul și am scăpat de toate necazurile. Nu mai spun că am avut mare noroc de nu a explodat bucătăria și implicit tot tronsonul.
Intreb si eu: firma care a venit sa verifice instalatia a verificat si carcasa contorului, sau doar diversele imbinari si consumatori? Nu este imposibil sa pierdeti gaz IN INTERIOROL CONTORULUI iar apoi gazul saiasa pe la imbinari. Ati stat langa angajatul firmei cand a testat instalatia? Mai tineti minte UNDE ANUME tiuia foarte tare cand a venit cel de la distrigaz si a facut verificarile?
Buna ziua.
La orice problema cu gazele nu mai apelați/chemați Distrigaz. Pentru intervenții și reparații la instalația de gaze chemați orice firma care este autorizată ANRE.