avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am o problemă cu contorul de gaz, înregistrează ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am o problemă cu contorul de gaz, înregistrează când e totul ...

Am o problemă cu contorul de gaz , înregistrează când e totul oprit în casă. Am sunat la distrigaz ,au venit și mi-au pus sigiliul că am pierderi de gaz în casă. Am chemat o altă firmă să verifice și să repare problema, dar s-a dovedit că nu am nici o pierdere de gaze în casă. Acum trebuie să plătesc eu și intervenția care s-a făcut degeaba in valoare de 700 de lei .plus în continuare pierderea contorului. Cum să fac o cauză și unde trebuie să merg .Specific că instalația este făcută de un an , totul nou , cu revizii ,proiecte și toate cele.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Nevrie , utilizator 20:45, 11 August 2025
Am stat lângă ei ,firma autorizată nu găsește pierderi cel de la Distrigaz le găsește. Urmează să fac instalația din nou, sper că așa pot dormi liniștită, mai săracă dar fără teamă că sar în aer.

andrei2005 a scris:

Intreb si eu: firma care a venit sa verifice instalatia a verificat si carcasa contorului, sau doar diversele imbinari si consumatori? Nu este imposibil sa pierdeti gaz IN INTERIOROL CONTORULUI iar apoi gazul saiasa pe la imbinari. Ati stat langa angajatul firmei cand a testat instalatia? Mai tineti minte UNDE ANUME tiuia foarte tare cand a venit cel de la distrigaz si a facut verificarile?

Acum cativa ani ......aproximativ 18 ani....si eu am avut aceiasi problema. Am fost plecat 3 luni la Mangalia cu serviciul si mi-au venit facturi de iarna pe lunile iunie, iulie si august. Acasa la mine NIMENI. M-am certat groaznic cu ei, inclusiv cu paznicul lor care pusese deja mana pe baston (cred ca dupa acest incident s-a lasat de meserie). am chemat politia si au zis ca este decompetenta instantei de judecata. Le-am cerut in scris verificarea contorului si dupa vre 5 luni......au zis ca inregistreaza corect. Ak platit contor nou, montaj, si inlusiv verificarea contorului. O mizerie absoluta in Romania!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teava gaz pe peretele apartamentului meu margot80 margot80 Buna ziua! Locuiesc intr-o curte comuna, in prima cladire, la parter. Bransamentul la gaz a fost facut in 1991 pentru cladirea A (in care locuiesc la parter) ... (vezi toată discuția)
Sigiliu pe contorul de gaze ZarazaProfi ZarazaProfi Pentru ca am simtit miros de gaze, am chemat firma cu care am contract si dupa ce a constatat o defectiune a racordului la aragaz, mi-a pus sigiliu pe contor, ... (vezi toată discuția)
Verificare gaze, probleme alina_25 alina_25 Asociatia de locatari probabil a incehiat cu o firma privata un contract de verificasre instalatie gaze anuntul privind verficarea fost pus doar cu 2 zile ... (vezi toată discuția)