avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Știe cineva care a fost decizia ICCJ în dosarul ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Știe cineva care a fost decizia ICCJ în dosarul 1085/1/2025 ...

Bună,știe cineva care a fost decizia ICCJ în dosarul 1085/1/2025 cu termen de soluționare astăzi 22-09 -2025 privind perioadele suplimentare la grupele de muncă deosebite și speciale dacă vor fi considerate stagii de contributivitate sau rămân în continuare considerate perioade necontributive?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:20, 24 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cele doua instante se vor pronunta asupra cererilor respective. Adica, vor solutiona dosarele pe baza propriilor lor convingeri, argumente aduse de parti.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Septembrie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,am primit decizia de pensionare in care am 27 ani ... iulianpancu iulianpancu Bună ziua,am primit decizia de pensionare in care am 27 ani contributivi, întrebarea mea este că din acești ani 18 au fost lucrați in grupa 1 (condiții ... (vezi toată discuția)
Este corect si legal ,ca pentru anii de stagiu rezultati ca urmare ... emil tugneanu emil tugneanu Este corect si legal ,ca pentru anii de stagiu rezultati ca urmare a desfasurarii activitatii in grupe de munca nu se acorda puncte de satabilitate,avand in ... (vezi toată discuția)
Clarificare mod de indexare a pensiei 5752187 5752187 Va rugam clarificari in urmatoarea speta: Varianta 1.Pensionare anticipata partiala conform legii 263/2010 Avem un angajat care are o decizie de ... (vezi toată discuția)