Uneori discutiile pot sa fie mai aprinse. Eu personal nu consider subiectul discutiei ca fiind conflictual.
Este o reactie normala la greutatile cu care ne confruntam - si cred in continuare ca lucrurile se vor indrepta DOAR daca luam atitudine . Cred ca acest lucru l-ati spus dv. la inceput. Eu nu am considerat potrivit un anumit fel de atitudine.
Putem deschide pe site un post special - unde sa povestim la concret - cu data si numele indicate in clar - greutatile avute. Un asemenea listing - continand detalii, pe care multi dintre noi le neglijam (dintrun fel de autoprotectie) - ar fi foarte interesant de transmis conducatorilor de administratii financiare.
Eu m-am oprit la institutiile cu care lucram in mod curent.
:) ce sa le mai scriem lor hartiute , adrese sa povestim cand .....programul de declaratii se schimba ca sosetele d-ului Vladescu , ieri o data , azi au 2 versiuni asa ca ....noi ce "ciondanim" pe forumuri si ei.....#-o
Sunt de acord cu tine este o bataie de joc la administratii.D-l care le lua apararea se pare ca nu a fost pentru reglarea unei fise. Mi-au transferat un dosar de la sect.1 la 2 dupa un an cu datorii si cu sume nedistribuite.La sectorul 2 nu au operat 300,100 si 102 pentru 4 societati ,iar dupa procesare mi-au calculat majorari.Pentru doua societati inspectoarele si-au facut datoria imediat in urma cererii mele iar pentru celelalte 2 am fost saptamanal si cu reveniri la cereri de vreo 5 ori din septembrie 2009 . Am apelat si la sefa de birou in nenumarate randuri si se pare ca saptamana trecuta a inteles ca cea care avea lucrarea si sustinea ca datorez majorari e inafara problemei.Te umilesc, iar limbajul nu se poate reproduce .Si credeti-ma nu exagerez.
Stiu ca sunt multe exemple ......trebuie sa avem rabdare dupa cele 45 zile legale sa-mi rezolve o problema m-am dus si mi-au spus cu nonsalanta ca......sa o scuz dar nu a avut chef sa se uite pe cererea mea de transfer pe care o depusesem mai mult de atat ea are foarte mult de lucru si nici nu are timp , in momentul acela i-am spus ca ajung la director , poate el rezolva problema , si mi-a spus ca.......directorul stie ca ele au foarte multe programari Poti sa te duci sa dai o explicatie de genul asta unor patroni care platesc un tarif oare ne cred cand le relatam ceea ce ni se spune :sorry: ?