avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bataia de joc de la administratiile financiare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bataia de joc de la administratiile financiare

[ link extern ]
#-o ar trebui sa cam luam atitudine toti
Cel mai recent răspuns: mihaelastir , utilizator 18:47, 27 Februarie 2010
@mihaelastir

Uneori discutiile pot sa fie mai aprinse. Eu personal nu consider subiectul discutiei ca fiind conflictual.

Este o reactie normala la greutatile cu care ne confruntam - si cred in continuare ca lucrurile se vor indrepta DOAR daca luam atitudine . Cred ca acest lucru l-ati spus dv. la inceput. Eu nu am considerat potrivit un anumit fel de atitudine.

Putem deschide pe site un post special - unde sa povestim la concret - cu data si numele indicate in clar - greutatile avute. Un asemenea listing - continand detalii, pe care multi dintre noi le neglijam (dintrun fel de autoprotectie) - ar fi foarte interesant de transmis conducatorilor de administratii financiare.

Eu m-am oprit la institutiile cu care lucram in mod curent.
:) ce sa le mai scriem lor hartiute , adrese sa povestim cand .....programul de declaratii se schimba ca sosetele d-ului Vladescu , ieri o data , azi au 2 versiuni asa ca ....noi ce "ciondanim" pe forumuri si ei.....#-o
Sunt de acord cu tine este o bataie de joc la administratii.D-l care le lua apararea se pare ca nu a fost pentru reglarea unei fise. Mi-au transferat un dosar de la sect.1 la 2 dupa un an cu datorii si cu sume nedistribuite.La sectorul 2 nu au operat 300,100 si 102 pentru 4 societati ,iar dupa procesare mi-au calculat majorari.Pentru doua societati inspectoarele si-au facut datoria imediat in urma cererii mele iar pentru celelalte 2 am fost saptamanal si cu reveniri la cereri de vreo 5 ori din septembrie 2009 . Am apelat si la sefa de birou in nenumarate randuri si se pare ca saptamana trecuta a inteles ca cea care avea lucrarea si sustinea ca datorez majorari e inafara problemei.Te umilesc, iar limbajul nu se poate reproduce .Si credeti-ma nu exagerez.
Stiu ca sunt multe exemple ......trebuie sa avem rabdare dupa cele 45 zile legale sa-mi rezolve o problema m-am dus si mi-au spus cu nonsalanta ca......sa o scuz dar nu a avut chef sa se uite pe cererea mea de transfer pe care o depusesem mai mult de atat ea are foarte mult de lucru si nici nu are timp , in momentul acela i-am spus ca ajung la director , poate el rezolva problema , si mi-a spus ca.......directorul stie ca ele au foarte multe programari Poti sa te duci sa dai o explicatie de genul asta unor patroni care platesc un tarif oare ne cred cand le relatam ceea ce ni se spune :sorry: ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma cu datorii vreau s-o inchid. pot? cristinabucuresti cristinabucuresti Buna ziua. Am o firma care are 6000 ron datorie la stat. Impozite samd... As dori s-o pun pe zero cateva luni ca sa-mi pot plati datoria ( si sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Datorii la fisc contract drepturi de autor MonicaForneo MonicaForneo Buna ziua, As dori sa intreb daca stie cineva sa existe in Bucuresti firme care pot fi angajate sa rezolve la Administratiile Financiare diverse probleme ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere din oficiu tva jade_0923 jade_0923 Buna seara, Nu caut o solutie, ci doar va impartasesc o experienta neplacuta. Inaintea sarbatorile de iarna, primesc un telefon de la un prieten si imi ... (vezi toată discuția)