avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... job in domeniu juridic ...iluzie
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

job in domeniu juridic ...iluzie

am absolvit facultatea de drept in anul 2004 ,dar pina acum n-am reusit sa-mi gasesc un post in domeniu ,motivul ?-invocarea lipsei de experienta
exista posibilitatea in tara asta de a te angaja fara relatii ,fara experienta ,exista firme dispuse sa investeasca in capacitatea unui om care vrea sa realizeze lucruri de calitate ,care vrea sa invete, sa se realizeze?
Cel mai recent răspuns: alinasavin , utilizator 18:49, 27 Noiembrie 2006
In cv daca nu ai experienta, neaparat trebuie sa ai cursuri recente, studii recente, o pauza intre ani este o bila neagra. Eu fac parte din norocosii care s-au angajat imediat de la absolvire (dupa licenta). Am ajuns in firma (nu aveau juristi) cu cunostinte teroretice bune dar practica .... numai pe avocatura (3 ani in de instanta in facultate), tot a fost ceva. Am invatat impreuna cu firma ce inseamna un consilier juridic. Intelegerea era sa ne ajutam reciproc, sa nu stau mult si iata ca tot acolo sunt. Mi-a placut si... nici n-am putut refuza ofertele financiare ce au urmat. Prin urmare am renuntat la magistratura. Ce sa zic, majoritatea colegilor mei practica in domeniu, unii cu ume, altii cu bani, altii cu compromisuri - la inceput au acceptata alt post apoi s-a ivit ocazia. Angajeaza-te pe un alt post care sa te ajute cat de cat daca pe viitor se va ivi unul de jurist. Cum am mai spus si s-a mai spus, daca apar ani in care nu ai facut nimic, nu e bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfaturi, va rog! merita sa urmez cursurile facultatii de drept? RuxandraR RuxandraR Buna seara!sunt inca eleva in clasa a 12a si am ales sa dau la facultatea de drept din Bucuresti , pentru ca acolo admiterea din cate am auzit este mai grea si ... (vezi toată discuția)
Ce optiuni am ca absolvent al unei facultati de drept? Anamaria MS Anamaria MS Buna ziua, Am terminat facultatea de drept ,promotia de anul acesta.Acum sunt masterand la dreptul afacerilor la Academia de Politie.Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Licenta in drept - sfaturi pentru angajare? Berbecutu Berbecutu Numele meu este Berbec Laurentiu Ovidiu,sunt absolvent al Facultatii de Drept Valahia Targoviste,sunt licentiat si as vrea sa ma angajez in domeniu,insa in ... (vezi toată discuția)