@ynocentta - am mai mentionat si in alte cazuri, aceste situatii sunt de regula, (mai sunt exceptii pe lumea asta) utopice .
Nu se gasesc persoanele cu calitatile mentionate de dvs., in practica, dispuse sa presteze gratis.
In Romania nu s-a dezvoltat inca, acel spirit civic la care faceti referire.
Iar in cazul exceptional in care totusi se gaseste cineva sa incerce, va renunta relativ repede, pentru ca e o sarcina care te consuma nervos .
proprietarul poate fi reprezentat in adunarea generala de catre un membru al familiei...si
La adunarea generala... proprietarii vor alege dintre cei prezenti un comitet executiv, format din presedintele asociatiei de proprietari si...
@severinvlad : - in legea 230/2007 si in normativele 1588/2007 normal ca nu aveti cum sa gasiti, ptr. ca este o lege adresata proprietarilor ce fac parte din asociatiile de proprietari. Proprietarul are tot dreptul sa inchirieze acel spatiu, in cazul in care nu doreste sa locuiasca la acea adresa, deci, in lege veti gasi si cuvintul chirias .
Locatarul este acea persoana luata in spatiu de proprietar ( membru al familiei sau nu) , trecut in cartea de imobil, de la care proprietarul nu solicita chirie . Cu acest tip de comparatie,(la a dvs. ma refer),putem ajunge la concluzia ca si catelul proprietarului este la rindul lui proprietar si chiar pestii din acvariul acestuia .
- Iar la adunarea generala proprietarii asociati vor alege dintre proprietarii asociati prezenti, un comitet executiv, format din.......
Si nu, : "la adunarea generala proprietarii vor alege din cei prezenti un comitet executiv,
adica si .... chiriasii, politistul de proximitate, administratorul, si cine mai e prezent pe la acea adunare generala . Deci nu rezulta deloc fantasmagoria dvs., pentru ca pur si simplu sunt interpretari irationale si pe deasupra scoase si din contextul general .
O zi cit mai luminoasa .
LOCATÁR, -Ã s.m. și f. Persoană care locuiește stabil într-un imobil. ♦ Posesor al unui contract de locație (1); chiriaș. [< fr. locataire].