avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Actionarea in instanta a restantierilor, fara avocat?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Actionarea in instanta a restantierilor, fara avocat?

Buna ziua,
In asociatia noastra avem mai multi restantieri la plata intretinerii,deci nu avem bani pentru a angaja un avocat.As vrea sa stiu care sunt pasi pentru ai actiona in judecata
pentru recuperarea datoriilor si daca o putem face fara avocat ?
Mentionez ca s-au facut doar notificari prin posta .
Cel mai recent răspuns: grandanat , utilizator 12:27, 6 Decembrie 2010
d-le grecu. in primul rand nu sant eu de vina c-am primit "moca" acel apatament si cu cea mai mare placere l-as face oricui cadou daca s-ar intoarce mama din groapa. dvs si ceilalti ce se gandesc numai la banii pe care-i datorez administratiei ar face bine sa gandeasca si de ce nu i-am platit . daca instanta nu l-i da dreptul asociatiei la recurs ,administratora -si va vinde ea casa pentru greselile pe care le-a facut ptr ca am de gand sa le deschid proces daca va ramane hotararea definitiva pentru cei trei ani prescrisi.
Ultima modificare: Duminică, 5 Decembrie 2010
cata1974, utilizator
@cata1974
Aici nu va invinuieste nimeni de nimic. Dv. ati intrat in vorba, sustinand ca asociatia nu are dreptul sa dea pe proprietar in judecata, ci numai furnizorii. Si de-aici a decurs discutia cu dv. pe tema intregului articol 28 din lege cu toate cele 3 punctele sale.
Pe noi nu ne intereseaza de ce si cum castigati procesul altfel decat referitor la art.28.
Ca vi s-au sters niste ani din restanta, ca de ce nu ati platit acei bani chiar nu este de interes pentru noi, ci numai castigarea procesului in baza art.28 din legea 230/2007, conform sustinerii dv. Atat si nimic mai mult!
Ultima modificare: Duminică, 5 Decembrie 2010
elga50, moderator
@cata1974
Care e numarul dosarului ? Ati spus ca aveati infatisare pe 25 nov, ce s-a decis atunci ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recupereaza furnizorii de utilitati datoriile de la asociatia de proprietari? merepere merepere pe scurt: am patit-o cu administratora. asociatia are datorii mari la RADET. am facut esalonari insa nu toti proprietarii platesc pe motiv ca vor gasi metode ... (vezi toată discuția)
Oprirea apei la asociatia de proprietari lenny lenny Buna, In blocul in care stam sunt foarte multi restantieri si am primit deja a doua notificare ca se va taia apa la tot blocul daca nu se recupereaza ... (vezi toată discuția)
Datorii intretinere grigorevasile grigorevasile Poate furnizorul de energie termica sa ia masuri impotriva datornicilor la intretinere,nevand incheiat un contract individual? (vezi toată discuția)