Buna ziua,
In asociatia noastra avem mai multi restantieri la plata intretinerii,deci nu avem bani pentru a angaja un avocat.As vrea sa stiu care sunt pasi pentru ai actiona in judecata
pentru recuperarea datoriilor si daca o putem face fara avocat ?
Mentionez ca s-au facut doar notificari prin posta .
d-le grecu. in primul rand nu sant eu de vina c-am primit "moca" acel apatament si cu cea mai mare placere l-as face oricui cadou daca s-ar intoarce mama din groapa. dvs si ceilalti ce se gandesc numai la banii pe care-i datorez administratiei ar face bine sa gandeasca si de ce nu i-am platit . daca instanta nu l-i da dreptul asociatiei la recurs ,administratora -si va vinde ea casa pentru greselile pe care le-a facut ptr ca am de gand sa le deschid proces daca va ramane hotararea definitiva pentru cei trei ani prescrisi.
@cata1974
Aici nu va invinuieste nimeni de nimic. Dv. ati intrat in vorba, sustinand ca asociatia nu are dreptul sa dea pe proprietar in judecata, ci numai furnizorii. Si de-aici a decurs discutia cu dv. pe tema intregului articol 28 din lege cu toate cele 3 punctele sale.
Pe noi nu ne intereseaza de ce si cum castigati procesul altfel decat referitor la art.28.
Ca vi s-au sters niste ani din restanta, ca de ce nu ati platit acei bani chiar nu este de interes pentru noi, ci numai castigarea procesului in baza art.28 din legea 230/2007, conform sustinerii dv. Atat si nimic mai mult!