avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Examen acces stagiu expert contabil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Examen acces stagiu expert contabil

As dori informatii despre examenul de acces la stagiu expert contabil din acest an , in principal materiale de studiu, eventual as vrea sa comunic cu alti colegi de pe forum care sunt interesati de acest subiect, fie ca vor sustine examenul, fie ca se afla deja in stagiu. Orice informatie este bine venita. Multumesc pentru timpul acordat !
Cel mai recent răspuns: valent89 , utilizator 22:47, 10 Decembrie 2010
Am o mare dilema , daca am 3 ani lucrati intr-o firma de contabilitate inregistrata la CECCAR , credeti ca imi mai trebuie inca alti 3 ani stagiu ?
Pe site-ul ceccar.ro gasiti regulamentul. Cred ca da, puteti obtine derogare...dar e mai sigur sa vorbiti la ei sa vedeti conditiile.
LA MULTI ANI ! Multumesc mult , am sa fac o plimbare pana la sediul lor poate ma lamuresc ei :vishenka:
Doresc si eu materialele,daca se poate si daca aveti bunavointa sa mi le trimiteti si mie.adresa : camelia_conta@yahoo.com
cel mai sigur ar fi daca am merge la ei sa ne informam in legatura cu compensarea anilor daca suntem angajati la o firma acreditata CECAR.

Daca aflu ceva noutati o sa postez pe site , eu o sa trebuiasca sa dau in prahova:)

Alte discuții în legătură

Sinteze admitere barou burito burito Va rog sa ma ajutati si pe mine sa obtin acele sinteze pentu admitere adresa mea este: oanammanta@yahoo.com Va multumesc tuturor ! Bafta multa! (vezi toată discuția)
Grile examen unpir Cosmin-Traian Maglas Cosmin-Traian Maglas Buna ziua, Nu reusesc sa gasesc grile pentru examenul UNPIR. Are cineva? Chiar daca sunt din 2009 sau 2008? cosmin.maglas@gmail.com Merci, Cosmin (vezi toată discuția)
Obtinerea calitatii de expert contabil ioanaep ioanaep Buna ziua, as dori sa stiu care sunt demersurile pt obtinerea calitatii de expert contabil. Stiu ca trebuie facuti 3 ani de stagiu. In trecut daca aveai 3 ... (vezi toată discuția)