avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... CONTRACT INCHIRIERE
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

CONTRACT INCHIRIERE

AM INCHEIAT UN CONTRACT DE INCHIRIERE SPATIU COMERCIAL CU O S.C. PE CARE L-AM INREGISTRAT LA FINANŢE. S.C. NU A PRELUAT SPAŢIUL, IAR PERSOANA DE CONTACT NU MAI RÃSPUNDE LA TELEFON. CUM POT REZILIA CONTRACTUL ªI DACÃ TREBUIE SÃ PLÃTESC IMPOZIT PENTRU SUME PE CARE LE-AM INCASAT.
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 21:13, 8 Martie 2010
Eu cred ca ar fi interesant de stiut cum este prevazut in contract ca se face aceasta reziliere a contractului , pentru ca puteti avea mari surprize dupa ce-l cititi mai cu atentie , mai ales daca este redactat in termeni pe care nu-i intelegeti .
Conform contractului, plata chiriei trebuie facuta pana in data de 15 a lunii in curs. Contractul a inceput in data de 15.03.2010. Orice modificare a contractului trebuie anuntata cu 30 zile inainte. In principiu ar trebui, daca nu vine cu chiria pana in 15 martie sa reziliez contractul. De la ce data?
Conform clauze contractual asumate
Nu am inteles
In contractul incheiat cu proprietarul spatiului se prezuma ca a-ti prevazut clauze care sa va asigure protectie in cazuri speciale
Analizati dispozitiile referitoare la raspunderea partilor contractante,forta majora ,
executarea contractului,litigii
Eventual soliciati consultatie avocat,care in baza documentelor va poate preciza varianta favorabila dvs

Alte discuții în legătură

Buna ziua, mai jos va prezint un contract de inchiriere si va ... anicagrecu anicagrecu Buna ziua, Mai jos va prezint un contract de inchiriere si va solicit parerea, unele articolo par abuzive, este ok de semnat? Multumesc CONTRACT DE ... (vezi toată discuția)
Contract acces scara, danmarianpopescu danmarianpopescu Doresc deschiderea unui cabinet medical la parterul unui bloc. Am luat aprobarea vecinilor asa cum prevede legea (sus-jos, stanga-dreapta). Cei de la asociatia ... (vezi toată discuția)
Pot sa recuperez chiriile platite in anvans? alice_nicole alice_nicole Ne confruntam cu urmatoarea situatie... Am incheiat un contract de inchiriere in anul 2008 pe o perioada de aproximativ 5 ani, contractul urmand a se incheia ... (vezi toată discuția)