am o intrebare pentru persoanele care activeza in SA-uri si sunt in tema :
administratorilor care sunt salariati ai societatii in cauza li s-a suspendat CIM...?
directorului general - administrator si presedinte al CA - i s-a suspendat CIM...?
sau au renuntat la functia de administrator....
Si ce se-ntampla dupa ce inceteaza calitatea de administrator(?),
ca suspendare inseamna ca se pot intoarce pe functia dinainte, ori ei au contracte de munca tocmai ca administratori si/sau directori, hehee...
Treaba cu contractul de management a cazut, ca au mai incercat-o odata si n-a mers. "N-a realizat planu' neicushorule, mazilit estem".Nu estem acceptabil, pentru ei.
Tot eshafodaju' asta nou nu are - din nou- fundament in fapt. Forma(europeana,na) fara fond.
am discutat - telefonic-cu cei de itm maramures si ei ziceau ca se incheie de catre mb CA cu societatea cite uncontract de administrare, ce urmeaza a fi inregistrat la ORC, finante, etc dar mi/a dat ca indrumar legislativ pt respectivul contract HGR 364 /1999, CU NM CARE SE REFERA LA CONTR.DE ADMINISTRARE A CN, SC unde statulsau publice locale este act majoritar si la RA
De asemenea mi-a spus ca la ITM trebuia inreg suspendarea cu 01.01.2007
ce pare aveti
Nu inteleg eu ?
sau e ceva in afara legii?
Atat timp cat consiliul de administratie este format dintr-un numar mai mare de admin. care nu au functii executive, decat cei ce au functii executive, nu vad care e problema?:((
nici cei care ar trebui să ştie cu ce se mănâncă noua Lg 31 nu prea au habar...părerile sunt încă împărţite...la mine, din 5 administratori, 2 sunt din societate, printre care şi dir gen...au fost numiţi policit...ca tot CA-ul...pot să fac ceva contra intereselor lor? nu...