avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract recrutare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract recrutare

Salutari ! Apelez la cei care au cunostinte juridice pentru a lamuri un aspect din contractele de recrutare.

Cum poate o firma de recrutare sa afle daca clientul a angajat un candidat din cei oferiti in cadrul recrutarii in firma beneficiara a serviciilor de recrutare nu declara firmei de recrutare persoanele angajate.
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 22:50, 30 Decembrie 2006
gavril ideea nu e rea, dar gandeste-te ca nu au trimis numai un sngur candidat la firma aia. Ce fac cer cu toti pe rand pana zic aia ca unu e prezent sau pe teren?:))
gavril ideea nu e rea, dar gandeste-te ca nu au trimis numai un singur candidat la firma aia. Ce fac cer cu toti pe rand pana zic aia de la firma ca unu e prezent sau pe teren?:))

dai telefon de mai multe ori si intrebi de fiecare data de altul. Se face pe mierlosul la telefon ... cu tipele de la Res. Umane.
Eu asa facem cand lucram la recuperare de debite .. si vroiam sa aflu daca lucreaza pe acolo :D
da ok e o solutie, haioasa de altfel dar e o solutie. nu stiu cat functioneaza dar merita incercata.
Ha! Ha! Ha! Voi va uitati mult la filme, bag seama:)
Pai voi Credeti ca centralista sau secretara directorului ii stie pe toti?:-/
Dar e bun de scenariu de film:)):)):))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un barbat mi-a zis ca e ruda cu stra-stra bunicul meu vulpita200 vulpita200 Un barbat mi-a zis ca e ruda cu stra-stra bunicul meu, dar pana acum nu a facut dovada ca e ruda cu stra-stra bunicul meu. M-a pus pe mine sa fac dovada ca ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca...exista vreo solutie? Sleipnir23 Sleipnir23 Buna ziua, Lucrez de 5 ani la o companie de asigurari. Acum 3 luni postul pe care il ocupam s-a desfintat din cauza unei reorganizari si din 12 persoane ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare padure Hamarsold100 Hamarsold100 Eu am o padure de 100 de ha, are in jur de 30000 de mc de lemn, pretul metrului cub de lemn este de 200-450 de lei, deci padurea mea ar fcae minim 6000000 de ... (vezi toată discuția)