avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PARTAJ
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PARTAJ

CCARE SUNT ETAPELE UNUI PARTAJ?
Cel mai recent răspuns: victoriada , utilizator 23:42, 14 Martie 2010
Daca nu reusiti sa incheiati o tranzactie, pe cale amiabila deci, atunci obiectul unei actiuni in instanta este partajarea bunurilor mobile sau imobile pe care le supuneti partajarii si veti solicita instantei sa va atribuie fiecaruia dintre dvs bunul x sau y. Sentinta care se da in final tine loc de act de proprietate, pentru imobile se inscrie direct rolul fiscal pe numele celui caruia i-a fost atribuit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj NEATA SIMONA NEATA SIMONA [quot][/quot]Care sunt actele necesare pt.partaj?Care sunt alternativele? (vezi toată discuția)
Exepertiza evaluare bunuri comune? raluca32 raluca32 Se face numai daca una dintre parti cere acest lucru? nu mai inteleg absolut nimic instanta ieri a dat pronuntare in incheiere la procesul meu de partaj fara ... (vezi toată discuția)
Durata actiune de partaj ContSters174925 ContSters174925 Daca s-a depus actiunea de partaj in oct 2010...si primul termen s-a stabilit conform \"noii reforme a justitiei\" dupa 1 an#-o...cat poate dura o asemenea ... (vezi toată discuția)