avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

va rog sa-mi spuneti in ce consta divortul prin notariat si ce taxe trebuie platite cu aproximatie
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 11:14, 4 Aprilie 2010
doamna elenadc , ne spuneti si noua ce meserie aveti ?? sau ce pregatire profesionala ?? cunostinte de drept in nici un caz nu aveti , pt. ca daca ati fi avut nu ati fi facut acea afirmatie.
si v-as ruga sa nu mai dati sfaturi in necunostinta de cauza . X-(
:offtopic: @elena dc, se aplica legislatia in vigoare ,cu alte cuvinte, legea activeaza , fara a retroactiva( cu exceptia legii penale mai favorabile ) si fara a ultraactiva , fara ca legea sa dispuna . Ce prevederi se preconizeaza ca vor exista in viitoarea legislatie, stim si noi, insa nu putem induce in eroare userii care ne intreaba despre diverse probleme . Asa incat va rugam frumos sa interveniti doar daca sunteti sigura de afirmatiile dvs. va multumesc.
Imi cer scuze pentru informatia gresita. Eram sigura de ea pentru ca am primit-o de la...un avocat si nu m-am informat mai mult, asa cum ar fi trebuit sa fac. Imi cer scuze inca o data. Intr-adevar nu am studii juridice, sunt doar un umil grefier cu studii medii, care a aplecat in acest caz urechea la informatiile cui nu trebuia. Totusi fiind avocat, am crezut ca am primit o informatie corecta.
elenadc a scris:
DIVORTUL PRIN ACORD COMUN SI FARA COPII MINORI REZULTATI DIN CASATORIE, SE POATE FACE SI LA PRIMARIE. DAR NU VA VA SPUNE NICI UN AVOCAT ASTA.

Eram sigura de ea pentru ca am primit-o de la...un avocat si nu m-am informat mai mult, asa cum ar fi trebuit sa fac. Imi cer scuze inca o data. Intr-adevar nu am studii juridice, sunt doar un umil grefier cu studii medii, care a aplecat in acest caz urechea la informatiile cui nu trebuia. Totusi fiind avocat, am crezut ca am primit o informatie corecta.

Interesant este ca, desi niciun avocat nu ar spune asta vreunui client, asa cum ati afirmat in primul mesaj postat pe acest topic, acum veniti si spuneti ca tocmai un avocat v-a furnizat aceasta informatie...eronata...Este mai usor sa arunci pisica in curtea altuia decat sa-ti recunosti greseala... Omul este supus greselii...si, noi toti gresim, chiar si aici pe acest forum...;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortul in noul cod civil si codul de procedura civila cmunteanu2002 cmunteanu2002 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca prevederile privitoare la divort (in special cele privitoare la modalitatea de desfacere a casatoriei - instanta, ... (vezi toată discuția)
Conventia matrimoniala ContSters86365 ContSters86365 as dori sa stiu si eu cit costa intocmirea conventiei matrimoniale si daca este valabila si in strainatate:( (vezi toată discuția)
Noul cod penal Iloredana Iloredana stie cineva daca are vreo sansa noul cod penal si daca da cam pe cand ar putea intra in viguare? (vezi toată discuția)